Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stanicu metra rozozvučal nádherný operný spev. Anjelský hlas patril bezdomovkyni

reklama:
Stanicu metra rozozvučal nádherný operný spev. Anjelský hlas patril bezdomovkyni

Aj takéto smutné príbehy píše život. Emily má obrovské hudobné nadanie a v hrdle skutočné zlato. Zhodou nešťastných okolností sa však dostala na ulicu. Internetom sa šíri video zo stanice metra, na ktorom chudobná žena spieva. Ľudia neveria vlastným ušiam ani očiam.

Ruska Emily Zamourka emigrovala do Spojených štátov, keď mala len 24 rokov. Vyškolená huslistka a klaviristka však po čase začala bojovať so zdravím a dostala sa do finančnej neistoty. Spoliehala sa, že potrebné peniaze jej pomôžu zarobiť jej husličky, no potom prišla ďalšia rana.

O hudobný nástroj v hodnote 10-tisíc dolárov prišla. Niekto jej husle ukradol. „Vtedy sa zo mňa stala bezdomovkyňa,” vysvetlila pre SBS News úbohá žena dôvody, prečo sa ocitla na ulici.

Teraz internetom koluje video zo stanice metra, ktoré sa okamžite stalo virálnym. Spevácke vystúpenie, ktoré na ňom Emily predvádza, je neuveriteľné. Ľudia zhodne tvrdia, že žena nepatrí na ulicu, ale na svetové pódiá. Na jej podporu už bola vyhlásená finančná zbierka.

https://youtube.com/watch?v=undefined

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. októbra 2019Zdroj www.cbsnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.