Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Starký mal problém dostať sa cez cestu, jeho trápenie ukončil neznámy muž

reklama:
Starký mal problém dostať sa cez cestu, jeho trápenie ukončil neznámy muž

Dobrí ľudia nevymreli! Na internete sa objavilo video, na ktorom vidieť starčeka, ako sa s pomocou chodítka úporne snaží dostať cez rušnú križovatku. Napokon jeho trápenie ukončil úplne neznámy človek. Pozrite sa ako.

Portál CBS News uverejnil na Facebooku video zachytené kamerami v Singapure. Jedným z hlavných aktérov je starší pán, ktorý má zjavne problémy s chôdzou a kráča len vďaka špeciálnej pomôcke. Hoci sa snaží prejsť frekventovanú cestu čo najrýchlejšie ako sa dá, nedarí sa mu to práve najlepšie a okolo neho sa mihá množstvo áut.

Pomocnú ruku starkému podáva mladší muž. Najprv sa mu snaží chôdzu uľahčiť, no zrazu sa rozhodne pre radikálnejšie riešenie situácie. Úbohého starca si vykladá na chrbát a prechádza s ním svižne križovatkou, aby ho dostal do bezpečia.

Krásny čin mladíka si vyslúžil pozornosť facebookových užívateľov, ktorí mu v mene starčeka ďakujú.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.