Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ste manželia a vaše bozkávanie už nie je tak vášnivé? Poznáme dôvody, prečo tomu tak je

reklama:
Ste manželia a vaše bozkávanie už nie je tak vášnivé? Poznáme dôvody, prečo tomu tak je

Všetci máme v pamäti svoj prvý skutočný bozk. Nie ten letmý dotyk na pery, ale ten pravý „francúzak“, pri ktorom sa vám zatočila hlava, podlomili kolená a vaša myseľ prestávala fungovať. Ten, ktorým vám váš milý dával najavo svoju vášeň, túžbu a náklonnosť.

Prečo sa ale po čase najmä v manželstve toto všetko z bozkávania vytratilo? Prečo už zmizla vášeň a francúzsky bozk nahradila obyčajná a často neosobná pusa? Pri každom vášnivom bozku cítite prítomnosť toho druhého, vnímate zrýchlený tlkot jeho srdca, vaše logické uvažovanie sa rozletí a vy túžite po tom, aby táto chvíľa nikdy neskončila.

Zmyselnosť francúzskeho bozku, kedy do bozkávania zapojíte jazyk, je nevypovedaným prísľubom sexu, túžby a rytmus, s akým vám partner vniká jazykom do úst, predznamenáva to, čo bude nasledovať. Tým sa tento bozk líši od ostatných, pretože jednoznačne rozdúchava vašu túžbu a búra všetky zábrany. Napriek tomu väčšina manželských párov toto bozkávanie nepraktizuje. Dôvodov, prečo to tak je, sa ponúka hneď niekoľko.

V období krátko po svadbe je všetko dokonalé, máte na seba veľa času, nič vás nenúti venovať svoju pozornosť niečomu inému okrem vášho partnera. Vaše spoločné večery a noci sú plné vášne a milovania. Avšak časom prídu deti a tie budú vyžadovať vašu plnú pozornosť. Váš spoločný čas už nebude iba váš. Čas na sex bude skôr ukradnutá chvíľka než dlhotrvajúca zmyselná vášeň.

Už si nemusíte dokazovať, ako po sebe túžite, ako sa priťahujete, aká vášeň vo vás drieme. Francúzik vedie hlavne k tomu, dostať toho druhého do postele a vyvolať v ňom spaľujúcu túžbu. Donútiť ho šalieť po vás, po vašich dotykoch a to v manželstve už nutné nie je, alebo tak si to aspoň veľa manželských párov myslí.

To pravé a správne francúzske bozkávanie si vyžaduje energiu. Pokiaľ chcete, aby váš partner reagoval na váš bozk tak, ako by reagovať mal, musíte doň vložiť všetko, ako svoju dušu, tak aj lásku, náklonnosť a hlavne neutíchajúcu energiu. Ťažko toto všetko môžete krásne predviesť, keď máte za sebou celý deň v práci, potom kolotoč doma okolo detí a večer ešte pripraviť všetko na druhý deň, vrátane desiat, oblečenia a podkladov do práce. Nie je preto divu, že všetka vaša energia sa niekam počas dňa vytratila.

Ľudia sa menia a roky strávené po boku toho druhého vedú zákonite k tomu, že vzájomná náklonnosť už nie je taká ako na začiatku vzťahu. To, čo nám predtým nevadilo, nám zrazu vadí, vtipné poznámky partnera už vtipné nie sú a dotyky vás skôr obťažujú, než aby vo vás vyvolávali túžbu. Stačí vám, že viete, že je vám po boku, môžete sa naňho obrátiť, pomôžete si navzájom, ale vášnivá zmyselnosť a nespútaný sex sa tak trochu zo vzťahu vytratili.

Mladí ľudia všetko prežívajú naplno, do všetkého idú po hlave, ako do vzťahu, tak aj do života. Zrelší jedinci hľadajú stratenú mladosť, užívajú si život a radi experimentujú. Starší ľudia často premýšľajú nad tým, kam sa tie roky podeli, trápia ich rôzne neduhy, prestávajú byť atraktívni a hlavne sú sebe veľmi prísnymi kritikmi. Svoje meniace sa telo vnímajú skôr ako prekážku, než nástroj na vyvolanie žiadostivosti u partnera. Preto hľadajú rôzne podporné prostriedky, ako okoreniť svoj sexuálny život. Bláznivé francúzske bozkávanie radšej prenechávajú tým mladším.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.