Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Štvorčlenná rodina si urobila len tak zo srandy DNA test. Dozvedeli sa však desivú pravdu

reklama:
Štvorčlenná rodina si urobila len tak zo srandy DNA test. Dozvedeli sa však desivú pravdu

Ako informuje denník Daily Star, manželia Donna a Vanner Johnsonovi si zo zvedavosti zaobstarali DNA test. Výsledok ich poriadne prekvapil.

Celý čas si mysleli, že obe ich deti sú ich vlastnými potomkami, ale test preukázal, že mladší z nich má iného biologického otca. Manželský pár totiž využil na počatie druhého syna kliniku zameranú na umelé oplodnenie. Tá ale urobila obrovský prešľap a omylom zamenila vzorky spermií od dvoch rôznych mužov.

Preukázalo sa, že na oplodnenie Donnininho vajíčka sa skutočne použili spermie iného muža a nie jej manžela. Ten teda až po celých 12 rokoch zistil, že nie je biologickým otcom ich mladšieho syna. Dvojica bola z výsledku nesmierne zmätená, nechápali, ako je možné, že otec jedného z ich synov je neznámy. „Keď som sa pozrel na tú stránku a videl som mamu a neznámeho otca, pomyslel som si ‚Čo tým myslíš, že neznámy otec? Ja som jeho otec ‚, „uviedol Vanner.

Pre túto hrubú chybu sa pár rozhodol, že na kliniku podá sťažnosť. „Ako sa to mohlo stať? Prečo sa to stalo a čo teraz máme robiť? „Dodal znepokojený otec rodiny. Ten spolu s manželkou neskôr vypátral biologického otca ich chlapca, s ktorým kliniku spoločne navštívili a budú sa snažiť z tohto veľkého omylu vyvodiť adekvátne následky.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.