Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Štvrtok 28. Júla patrí Dňu rodičov

reklama:
Štvrtok 28. Júla patrí Dňu rodičov

Možno ste o tomto dni nevedeli, no skutočne práve tento štvrtok sa nesie v duchu všetkých milujúcich rodičov. Ako ho pekne stráviť? No predsa s našimi dietkami! Ako inak, veď práve tento deň je na to ako stvorený.

Štvrtok 28. júla – Deň rodičov

Oslávte tento deň viac generačnou oslavou. Naplánujte si poobedie so starými rodičmi a teda s vašimi rodičmi. Deň rodičov si tak užijú nielen vaše deti ale aj vy a vaši rodičia. Krásna myšlienka, však? Pokojne z toho môžete urobiť také menšie rodinné stretnutie. Večera či neskorý obed alebo čaj o piatej so sušienkami a kávičkou, nič nie je lepšie ako takýto relax po celom dni s milujúcimi.

Piknik v prírode

V prírode chutí aj jedlo lepšie. V prírode sa totiž človek cíti krásne, uvoľnene. No a prečo by sme do nej okrem seba nezobrali aj partnera a deti? Nabaľte piknikový košík samými dobrotami, ktoré si spolu užijete. Baľte skôr praktické jedlá, ako sendviče, obložené žemle a koláče, ktoré sa dajú jesť rukami. Ostanete čistí, spokojní a najedení bez toho, aby ste sa museli starať o príbory a iné zbytočnosti. Nezabudnite aj na antibakteriálny gél a servítky. Tie sa hodia vždy.

Spýtajte sa

Čo by chceli vaše deti robiť? Povedzte im, že dnes je Medzinárodný deň rodičov. Určite vás zahrnú všakovakými myšlienkami, ktoré by ste spolu mohli podniknúť. Nech si vaše ratolesti sami vyberú, po čom ich srdce túži. Aspoň sa nemusíte trápiť tým, čo v tento deň vymyslieť.

No a napokon chceme pripomenúť, že nie je ani tak dôležité, aký deň si zvolíte. Ak pracujete až do večera, pripomenúť si oslavy tohto dňa môžete aj cez víkend. Dôležité je, aby ste boli všetci spolu a pripomenuli si, že ste jedna rodina.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. júla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.