Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sú vaše deti prieberčivé? Po takto upravených jedlách sa len tak zapráši

reklama:
Sú vaše deti prieberčivé? Po takto upravených jedlách sa len tak zapráši

Radosť na tanieri! Ak váš malý šibal nepatrí medzi veľkých hladošov, preberá všetko čo mu naservírujete a hľadá možné i nemožné spôsoby, ako ujsť od stola, nepanikárte. Máme pre vás geniálne triky, ako upútať jeho pozornosť natoľko, že si ešte bude pýtať dupľu.

Stačí ak zapojíte trošku fantázie a z obyčajných, nudných pokrmov dokážete vytvoriť hotové umelecké diela. Hravé jedlá, ktoré môžete okoreniť aj príbehom, si deti jednoducho zamilujú!

Páv z ovocia

Fantastický spôsob, ako ponúknuť deťom viac ovocia, prípadne zeleniny. Zábavný obrázok žiariaci farbami určite vaše ratolesti nenechá dlho chladnými.

Raňajky sa stanú zážitkom

S roztomilým krabom sa stanú raňajky pre vášho drobca zážitkom. Pritom je to tak jednoduché. Croissant môžete pripravovať v rôznych obmenách – na slano i na sladko.

Originálna palacinka

Zdajú sa vám klasické palacinky príliš fádne? Hoci ich deti zbožňujú, môžete ich ešte o niečo vylepšiť. Možností je neúrekom.

Niečo pre milovníkov autíčok

Aj takto sa dá pripraviť zdravý obed. Porcia pre malého labužníka obsahuje okrem masových guličiek aj množstvo zeleniny. Využiť sa dá ružičkový kel, kapusta, kukurica, mrkva, ale aj čokoľvek iné, čo máte po ruke.

Pudingové akvárium

Neviete ako urobiť z obyčajných raňajok neobyčajné? Stačí, ak bežný puding dozdobíte plátkami manga alebo iného ovocia, pridáte čokoládové chipsy a polovicu porcie posypete orechmi. A hľa, dokonalé akvárko je na svete.

Ovocie inak

Aj nijak špeciálne neupravené ovocie môže priniesť veľa radosti do domácnosti. Napríklad také surové hrušky sa razom premenia na smiešne holuby, ak im prirobíte oči a nohy.

Sendvič aj pre náročnejších

Ževraj chlieb je nuda? Nebojte sa zaexperimentovať a vniesť do vašej kuchyne trošku kreativity. Na pečive vašich detí razom vzniknú obrazce ako z rozprávok.

Banánové zvieratká

A post shared by En Pratik Özel Tarifler (@kolay.tarifler) on Nov 12, 2018 at 10:54am PST

Ak u vás banány dosiaľ nezabodovali, po jemnej úprave sa určite všetko zmení. Stačí vám polovica tohto ovocia, ku ktorej dotvoríte tváričku napríklad z hrušky či jabĺčka a uši z mandlí. Ak banán pofŕkate ešte čokoládou, deti sa za ním budú trhať.

Zdravá desiata

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. novembra 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.