Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Superúčinná protilátka na neurológii! Test na pacientovi úspešný!

reklama:
Superúčinná protilátka na neurológii! Test na pacientovi úspešný!

Keď k Jakubovej posteli pristúpila Dr. Odmeraná, zdravotná klaunka dokonale ovládajúca pravidlá slušného správania, a potkýnajúci, mrviaci sa a nemiestne sa chichotajúci zdravotný klaun Dr. Mrkvička, začal Jakub tušiť, že toto nebude len taká obyčajná vizita. Na slovo vzatí odborníci – Dr. Mrkvička a Dr. Odmeraná, totiž využili superúčinnú protilátku „ZNS“.Jakub, svojho času najlepší žiak v triede, milovník prírody a rybačky, pred dvomi mesiacmi „prestal fungovať“ a nik nevie prečo. Takmer vôbec sa nehýbe a lekári sú bezradní, nevedia určiť ani príčinu, ani diagnózu.

Nie však Dr. Mrkvička a Dr. Odmeraná, ktorí sa po predchádzajúcej škriepke (a to pred očami samotného pacienta!) nakoniec „zhodli“ na bublino-muzikoterapii. Len tak medzi nami, Mrkvička udrel Odmeranú po hlave s ukulele, takže nemala chudinka na výber. Jakubovi zaihral na tvári úsmev a Odmeranej viac nebolo treba. Pristúpila k operácii jednej z bublín, ktoré sa Jakubovi vznášali nad posteľou a na naše prekvapenie, z nej vytiahla dážďovku rýchlym a šikovným zákrokom.

Ako je dobre známe, veselá nálada prospieva všetkým tvorom. A tak aj dážďovka rástla a rástla, až kým z nej nebola DÁŽĎOVKA. S dážďovkou takýchto rozmerov však nie sú žarty a prv než ju stihli pripraviť na udicu, „čuduj sa svete“ vyskočila Dr. Odmeranej z ruky a preletela krížom cez celú izbu. Jakub sa najskôr krátko zasmial, ale keď sa pokúšali DÁŽĎOVKU skrotiť, čo vôbec nebola ľahká úloha, pochytil ho ZNS!

Záchvat Nekontrolovateľného Smiechu!

Protilátka zázračne zaúčinkovala na všetkých prítomných… Sliepka, ktorá visela sestričke Odmeranej z kabáta začala splašene pípať a k tomu sa pridružili ventilačné problémy Dr. Mrkvičku. Napriek narastajúcej panike, to napokon zvládli, DÁŽĎOVKA skrotla ako psík a konečne chytili malú červenú rybku. Tá síce na nich krvilačne zaútočila, ale hneď, ako sa priblížila k Jakubovi, skrotla a premenila sa na červený nos, s ktorým Jakub privítal svojich rozžiarených rodičov.

Ak sa Vám príbeh páčil, zaregistrujte sa na http://pomahame.cervenynos.sk/ kde nájdete príbehy, ktoré Zdravotní klauni zažívajú dnes a denne alebo nás navštívte na https://www.facebook.com/cervenynosclowndoctors

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. júla 2012

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.