Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Svadba ako z rozprávky: Nevesta prešla uličkou v krásnych šatách a s bábätkom na chrbte

reklama:
Svadba ako z rozprávky: Nevesta prešla uličkou v krásnych šatách a s bábätkom na chrbte

Spolu za každých okolností. Dalton Mort sa nevedela dočkať blížiacej sa svadby a toho, ako navždy spojí svoj život s milovaným mužom. Zároveň však vedela, že jej veľký deň by nebol úplný, keby pri sebe nemala dcérku Elloru.

Obrad, pri ktorom sa z Dalton mala stať vydatá pani, zahŕňal rímsko-katolícku omšu. Nastávajúca nevesta si dobre uvedomovala, že pre jej malú dcérku by celý ceremoniál bol príliš dlhým a únavným. Napriek tomu si želala, aby bola súčasťou tohto výnimočného dňa.

Mamička prišla s originálnym a zmysluplným riešením celej situácie. Svoje dievčatko bola v bežnom živote zvyknutá nosiť, a tak si povedala, prečo nie aj vo svadobný deň? Chcela, aby sa jej Ellora cítila počas celého trvania obradu pohodlne a bola jej nablízku. Presne to jej dokázala dokonale zabezpečiť šatka určená na zdravé nosenie bábätiek.

Na cestu uličkou vedúcou k ženíchovi si Dalton vybrala krásnu, farebne veľmi príjemnú šatku Oscha Slings. V kombinácii so svadobnými šatami urobila z nevesty a jej dcérky dve nádherné princezné.

Pri oltári si Dalton zložila Elloru z chrbta a vzala si svoje spiace dievčatko na ruky. “Keď sme povedali naše sľuby, držala som ju v náručí,” povedala šťastná mamička a dnes už aj vydatá žena pre portál huffpost.com.

Celú ceremóniu nafotila nevestina dobrá kamarátka Laura Schaefer z Fire and Gold Photography. Treba uznať, že čaro výnimočného rodinného okamihu zachytila naozaj na jednotku.

Foto: FIRE AND GOLD PHOTOGRAPHY

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. februára 2019Zdroj www.huffpost.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.