Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Svoju dcéru dojčila celých 9 rokov. Až zistíte, prečo to robila, budete v šoku

reklama:
Svoju dcéru dojčila celých 9 rokov. Až zistíte, prečo to robila, budete v šoku

Všetci veľmi dobre vieme, akú dobu sa približne dojčí dieťa. Preto pre nás bolo veľmi šokujúce, keď sme sa dozvedeli, že istá žena dojčila svoje dieťa celých 9 rokov! Dojčenie žien svojich detí je u každého individuálna vec. Odborníci sa zhodujú, že nie je nič lepšie ako prirodzené materské mlieko, avšak aj doba dojčenia má svoje obmedzené hranice.

Väčšinou je to maximálne do jedného roku života. Táto mamička ich však prekročila a svoju dcérku dojčila do neuveriteľných deviatich rokov. Britka Sharon Spinková mala problém oznámiť svojej dcérke nie. Evidentne si užívala to spojenie medzi ňou a dcérou a nedokázala jej povedať nie.

Matka sa stavia k názoru prirodzeného ukončenia dojčenia, teda do doby, než si to dieťa nebude pýtať. Len nedávno sa deväťročná dcérka rozhodla, že už nechce prijímať materské mlieko. Ako sa sama matka vyjadrila "dojčenie medzi nimi vytvorilo špeciálne puto". Je tiež rada, že sa dcérka takto rozhodla, aj keď priznala, že jej to bude chýbať. Matka nerieši okolie a ohováranie, ktoré si kvôli tomuto musela prežiť. Koniec koncov, je to každého osobná vec.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.