Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Takto vám cola cola zničí telo 60 minút po konzumácii

reklama:
Takto vám cola cola zničí telo 60 minút po konzumácii

Desivé procesy prebiehajú vo vás, minútu za minútou. Lekári presne načrtli, čo sa deje. Vždy to majte na pamäti, než to zoberiete z police … Môže spôsobiť mŕtvicu, cukrovku, zničiť zuby a pečeň Toto je najkratší spôsob, ako presne popísať, aký je problém nadmernej konzumácie coly.

Iróniou je, že cola bola pôvodne "vynálezom" lekára, ale v rukách veľkých nadnárodných spoločností sa z nej stal strašný bunkový jed, ktorý spôsobuje cukrovku a obezitu. Nedávny výskum navyše ukázal, že aj pečeň je rovnako zaťažovaná, len inými spôsobmi.

V štúdii sme sa pozreli presne na to, čo to s našim telom robí len za 60 minút.

40 minút

Kofeín sa vstrebáva, zreničky sa rozširujú a krvný tlak stúpa, keď pečeň vrhá do krvného obehu viac cukru.

45 min

Mozog zvyšuje produkciu dopamínu, čím stimuluje centrá potešenia, podobne ako niektoré škodlivé návykové tvrdé látky.

60 min

Celá organizácia je v zmätku. Kyselina fosforečná na seba viaže vápnik, horčík a zinok, čo spôsobuje ďalšie zmeny v metabolizme. A hladina cukru v krvi drasticky klesá, čo ľudské telo tiež zle znáša.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.