Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Táto matka sa chváli, že má doma erotickú pomôcku a aktívne ju používa aj pri svojom dieťati. Že to nie je možné? Ale áno

Táto matka sa chváli, že má doma erotickú pomôcku a aktívne ju používa aj pri svojom dieťati. Že to nie je možné? Ale áno

reklama:
Táto matka sa chváli, že má doma erotickú pomôcku a aktívne ju používa aj pri svojom dieťati. Že to nie je možné? Ale áno

Na svete sa deje veľa zaujímavých vecí, o ktorých nemáme ani páru. V súčasnej dobe, keď svet pohlcuje koronavírusová kríza, je každá dobrá správa balzamom pre našu dušu. A práve tento príbeh je v dnešnej dobe vánkom čerstvého vzduchu, ktorý nás môže potešiť a pozitívne naladiť. Jedna mamička sa rozhodla liečiť svoje dieťa trochu netradičným spôsobom. Odstraňuje tým tak všetky zábrany a mnoho ľudí ju za to kritizuje. Áno, možno ide o trochu kontroverzné riešenie, avšak, ak to pomáha dieťatku, tak by to nemalo nikomu vadiť. A čo pri liečení používa? Klasický vibrátor, ktorý slúžia ako erotická pomôcka.

Žena šokuje svet

Pomocou netradičnej metódy šokuje mamička celý svet. Používaním erotickej pomôcky pomáha svojmu dieťaťu s problémami, ktoré má s hrudníkom. Mnoho ľudí začalo tento čin kritizovať, našlo sa aj veľa ľudí, ktorí mladú mamičku podporili. Možno ide o klasický babičkin trik z každodenného života. Každopádne použitie tejto sexuálnej hračky inšpirovalo celý rad rodičov.

Vibrátorom proti bolesti

K tomu, aby žena zmiernila bolesť hrudníka jej dieťaťa, používa vibrátor. Stačí len priložiť vibrátor na chrbát dieťaťa a príznaky choroby sa začnú zlepšovať. Žena tento liečebný nápad začala zdieľať na internete, čo mnoho ľudí ocenilo. Metódu už niekoľkokrát vyskúšala a vždy sa stretla s úspechom. Tento proces považuje za účinný a používa ho vždy, keď sa objavia príznaky chrípky alebo prechladnutia.

Výsledky hovoria za všetko

Žena vychádza zo skúseností, ktoré má od lekárov a terapeutov. Mnoho z nich totiž používa pre liečbu dýchacích ťažkostí jemné vibrácie, čím dôjde k uvoľneniu hlienu, ktorý sa v hrudníku hromadí. Rozhodla sa teda, že doma vyskúša metódu s vibrátorom a zistila, že táto metóda naozaj pomáha dieťa ľahšie dýchať. Používanie tejto pomôcky nie je síce u malých detí vhodné, avšak výsledky hovoria za všetko.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.