Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Táto rastlina zabíja rakovinové bunky, znižuje vysoký krvný tlak, bojuje s cukrovkou a s ďalšími zdravotnými problémami

Táto rastlina zabíja rakovinové bunky, znižuje vysoký krvný tlak, bojuje s cukrovkou a s ďalšími zdravotnými problémami

reklama:
Táto rastlina zabíja rakovinové bunky, znižuje vysoký krvný tlak, bojuje s cukrovkou a s ďalšími zdravotnými problémami

Už ste niekedy počuli o horkom melóne? Je to rastlina, ktorá stojí za pozornosť vďaka svojim úžasným vlastnostiam. Hovorí sa mu rôzne: Momordica charantia, popraskaný alebo uhorkový balzam, alebo len horký melón.

Táto podivná rastlina, ktorá pripomína uhorku, dokáže s našim zdravím zázraky. Rastie v Južnej Amerike a Ázii, vyžaduje teplé a vlhké podnebie.

Používa sa v tradičnej medicíne v mnohých častiach sveta, vrátane Číny, Indie, Afriky a juhovýchodných Spojených štátov. Medzi jeho mnohými liečivými vlastnosťami, ktoré uvedieme na konci článku, si jedna z nich rozhodne zaslúži zvláštnu pozornosť a ide o ničenie rakovinových buniek.

Muž, ktorý na túto tému objavil objav, bol Dr. Frank Shallenberger, lekár špecializujúci sa na anti-age terapiu a alternatívnu medicínu.

Ako tvrdí, táto úžasná zelenina môže účinne predchádzať a potláčať rast rakovinových buniek. Najlepším spôsobom, ako túto rastlinu konzumovať v boji proti rakovine, je podľa neho zmiešať 5% zriedenú šťavu z horkého melónu s vodou. Tvrdí, že ak je konzumovaný týmto spôsobom, môže poškodiť rakovinové bunky až o 90% alebo 98%.

University of Colorado vypracovala štúdiu, ktorá analyzovala účinky tejto rastliny na ľudské telo, najmä pokiaľ ide o rakovinu. Výsledky sa ukázali ako prekvapivé, ukázalo sa, že jeho spotreba môže znížiť veľkosť rakoviny pankreasu až o 64%.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.