Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Táto žena má naozaj zvláštne praktiky výchovy detí. Aký máte názor na to, čo urobila?

reklama:
Táto žena má naozaj zvláštne praktiky výchovy detí. Aký máte názor na to, čo urobila?

Žena si jedného dňa založila blog, na ktorom píše o útrapách materstva a rodičovstva. Jedného dňa pridala príbeh, ktorý veľa rodičom otvoril oči. Čo urobila?

"Dnes som zo seba urobila tú najhoršiu matku na svete. Vzala som deti na zmrzlinu, každému som ju kúpila. Mám 3 deti, ani jedno sa na mňa nepozrelo, ani jedno mi nepoďakovalo."

"Napočítala som do 20 a následne som im vzala zmrzlinu z ruky a hodila ju do koša. Moje deti začali šialene kričať, zatiaľ čo ja som tam v kľude potichu stála a sledovala, čo sa deje. Nakoniec im došlo, o čo mi išlo a zostali ticho."

"Vysvetlila som im, že jedného dňa (ak budú mať také šťastie), si nájdu prácu. Môže sa stať, že to bude rovnaká práca, akú má tá 17-ročná dievčina, ktorá nám predala zmrzlinu a že veľmi dúfam, že ľudia sa im budú pozerať do očí a hovoriť "ďakujem".

Čo na jej výchovnú praktiku hovoríte vy?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.