Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Teenager pri hádke argumentoval tým, že už zarába vlastné peniaze. Tá mu teda nalepila na dvere izby vyúčtovanie

reklama:
Teenager pri hádke argumentoval tým, že už zarába vlastné peniaze. Tá mu teda nalepila na dvere izby vyúčtovanie

Aaron, 13 ročný Austrálčan, dostal poriadnu výchovnú lekciu. Potom, čo mame vyhodil na oči, že si už zarába vlastné peniaze a klamal o domácich úlohách, ostal nemilo prekvapený.

Mama mu napísala list, ktorý mu nalepila na dvere, a tiež ho zverejnila na sociálnej sieti. List obsahuje mesačný účet 717$, s vysvetlením Aaronových nových povinností.

V účte je zahrnuté nájomné detskej izby, elektrina, prístup na internet aj jedlo. Ak si Aaron po sebe neuprace, bude si Estell účtovať 30$ navyše. Keďže sa plánuje Estellin syn radšej správať ako spolubývajúci, a nie ako milovaný a rešpektovaný syn, bude zato platiť.

Znenie listu bolo nasledovné:

„Zdá sa, že si zabudol, že máš len 13 rokov, ja som tu rodič a nebudeš kontrolovaný. Myslím, že potrebuješ lekciu o zodpovednosti. Tiež si mi vyhodil na oči, že od teraz zarábaš svoje vlastné peniaze, takže bude pre teba ľahšie zaplatiť mi späť za veci, ktoré som ti kúpila predtým. Ak si želáš lampu, žiarovky alebo internet, budeš za to musieť zaplatiť.

nájom detskej izby – 430$

účet za elektrinu – 116$

internet – 21$

jedlo – 150$

Tiež budeš musieť vyniesť smeti každý pondelok, stredu a piatok. V tieto dni budeš zametať a vysávať. Tvoju kúpeľňu budeš udržiavať čistú každý týždeň, budeš si sám pripravovať jedlo a upratovať si po sebe. Ak to neurobíš, budem si účtovať poplatok 30$ za každý deň, keď to budem musieť urobiť namiesto teba.

Ak by si sa rozhodol, že budeš radšej mojím dieťaťom, ako spolubývajúcim, môžeme prebrať podmienky.

Ľúbim ťa,

Mama“

Estellin list v sebe zanecháva jasný odkaz pre všetky deti s podobným názorom: S mamou nevybabreš !

Takto vyzeral celý list.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023Zdroj www.popsugar.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.