Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tento liek ohromil aj doktorov. Chráni pred infarktom, znižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje imunitný systém

reklama:
Tento liek ohromil aj doktorov. Chráni pred infarktom, znižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje  imunitný systém

Táto účinná zmes sa osvedčila ako liek na rad chorôb a jej účinnosť potvrdzujú odborníci i výživoví poradcovia.

Tento prírodný liek zo škorice a medu používajú už od staroveku rôzne národy, napr. Egypťania, ktorí ho používali na liečbu rán. Gréci, k predĺženiu života. Indiáni, na udržanie zdravej rovnováhy v tele.

Škorica a med tvorí veľmi účinnú zmes a tieto národy jej výhody poznali. Pozitívne účinky na zdravie potvrdila aj súčasná medicína. Slúži na liečbu zdravotných ťažkostí a chorôb, ako idú napríklad kardiovaskulárne ochorenia, zápal žlčníka, artritída, vysoká hladina cholesterolu, ale aj chrípka a nachladnutie.

1. Pre zníženie hladiny cholesterolu

Zmes 3 lyžíc škorice, dvoch lyžíc medu a jedného veľkého pohára vody vám určite zníži hladinu cholesterolu aspoň o 10% už v nasledujúcich dvoch hodinách.

2. K liečbe kardiovaskulárneho ochorenia

Ak sa chcete chrániť pred zástavou srdca alebo znížiť hladinu cholesterolu v krvi, mali by ste ráno jesť chleba s medom a škoricou miesto džemu alebo marmelády.

3. Pre boj s artritídou

Na liečbu artritídy by ste si mali pripraviť zmes 2 lyžíc medu, 1 lyžica škorice a šálky prevarenej vody. Užívajte ju dvakrát denne, ráno a večer a po chvíli môžete pozorovať zlepšenie.

4. Na liečbu zápalu žlčníka

Zápal žlčníka možno liečiť podobnou zmesou ako v predchádzajúcom bode. V tomto prípade by ste mali zmiešať 2 lyžice škorice, 1 lyžicu medu a šálku prevarenej vody.

5. Pre zmiernenie prechladnutia

Pri liečbe prechladnutia, upchatého nosa a chronického kašľa vám dobre poslúži zmes 1 lyžica medu a ¼ lyžičky škorice.

6. Pre posilnenie imunitného systému

Pravidelná konzumácia týchto prísad posilní váš imunitný systém a ochráni váš organizmus pred rôznymi vírusovými a bakteriálnymi infekciami.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.