Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tieto fotky vás presvedčia, že pes je najlepšia opatrovateľka na svete

reklama:
Tieto fotky vás presvedčia, že pes je najlepšia opatrovateľka na svete

Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Dokáže byť maximálne oddaný a spríjemniť aj ten najhorší deň. Výnimočné čaro však vyžaruje pri kontakte s deťmi. Okrem toho, že je skvelý ochranca – dokáže v nás vyvolať pocit, že by pre naše dieťa spravil doslova čokoľvek.

O tom, že pes a deti k sebe pasujú, sa vedelo už niekoľko stoviek rokov dozadu. Pitbull bol dokonca známy pod prezývkou „nanny dog“, čo by sme mohli preložiť ako „psia opatrovateľka“. Ak teda stále váhate, či je vhodné zaobstarať si štvornohého kamaráta do prostredia s malými deťmi – tieto zábery vás presvedčia, že to bude stáť za to.

Psi milujú akýkoľvek prejav lásky. Vo všeobecnosti sú veľkí maznáčikovia, ktorí zbožňujú hladkanie a škrabkanie. Dieťa sa tak pri nich učí starostlivosti, empatii, ako aj „mať niekoho rád“.

Dieťa a pes dokážu byť nerozlučná dvojka. Kam ide jeden, tam ide aj druhý. Niekedy dokonca vytvárajú dojem, ako by boli naladený na rovnakej vlnovej dĺžke, ktorej rozumejú len oni dvaja.

Nikdy vaše dieťa neurazí. Zatiaľ, čo mnohé deti vedia byť prehnane úprimné a majú tendenciu všetko komentovať – pri štvornohom priateľovi sa vaša ratolesť nikdy nemusí báť odmietnutia či výsmechu.

Príchody domov sú oveľa príjemnejšie, keď na vás niekto čaká a dokonca sa vám veľmi teší. Vaše dieťa sa tak nebude cítiť nevšímané, pretože vždy bude doma niekto, kto ho srdečne privíta.

Viac krásnych záberov v galérii.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023Zdroj eternallysunny.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.