Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tiež vás bolia kolená? Máme zlé správy, čo je v pozadí

reklama:
Tiež vás bolia kolená? Máme zlé správy, čo je v pozadí

Na čo sa môže vzťahovať bolesť kolena? Táto otázka je najdôležitejšia, ak už dlhšiu dobu bojujete so silnou bolesťou kolena. Problémom nie sú len starší ľudia, ale aj mladí. Odpoveď na to, čo to môže spôsobiť, môžeme získať len od odborníka.

Ak sa v mladom veku v každodennom živote objaví silná a obštrukčná, pichľavá, bolesť kolena alebo dokonca opuchnutá noha, určite to môže byť poranenie platničiek v kolene alebo chrupavky za jabĺčkom.

Ale aj keď je noha opuchnutá, je dobré navštíviť lekára pre presnú diagnózu, než sa problém zhorší.

Zápal šliach môže spôsobiť bolesť kolena, ale bolesť kolena môže tiež vyplývať zo zranenia.

Ak sa šľachy priliehajúce ku kolennému kĺbu zapália, odporúča sa prísny odpočinok, šetrenie a užívanie protizápalových liekov. Určite vyhľadajte lekárske ošetrenie, pretože zapálená šľacha môže ľahko prasknúť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.