Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tínedžerka porodila v 14 rokoch. Testy odhalili zvrhlú pravdu o jej dieťati

reklama:
Tínedžerka porodila v 14 rokoch. Testy odhalili zvrhlú pravdu o jej dieťati

Slepá teenegerka porodila v 14 rokoch. Nechala školu a po pôrode to vyšlo na povrch. Skutočná pravda o jej dieťati šokuje asi každého.

Tínedžerka pred pôrodom nechala školu s tým, že ju nestíha kvôli svojmu zdravotnému stavu. Dievča je totiž slepé. V skutočnosti však nechcela, aby v škole prišli na to, že je v inom stave. Po pôrode sa však predsa len rozbehlo vyšetrovanie a prišlo sa na odpornú pravdu.

Nevšedný prípad sa stal vo vietnamskej provincii Tam Nong. Iba 14-ročná tínedžerka porodila dievčatko. DNA testy odhalili, že otcom jej dieťaťa je jej vlastný otec. To však na celom príbehu nie je najzarážajúcejším.

Život chudobnej rodiny sa otočil po tom, čo pred rokom zomrela matka na rakovinu. Ako informuje The Sun, miestne komunitné centrum si na jej liečbu zobralo sumu v prepočte vyše 15-tisíc eur. No reálne išla na liečbu len časť peňazí. Ostatné minul bezohľadný otec na alkohol a hazard. Matka rodiny svoj boj s chorobou nakoniec prehrala. A jej dcére sa otočil život naruby, keď ju začal znásilňovať vlastný otec.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.