Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tínedžerka s veľkým srdcom: Predčasniatkam na JIS-ke chodí hrávať na gitare

reklama:
Tínedžerka s veľkým srdcom: Predčasniatkam na JIS ke chodí hrávať na gitare

Má iné záujmy, ako jej rovesníčky. Isabella Ciriello z New Yorku sa vracia pomáhať na miesto, kde pred 12 rokmi sama bojovala o život. Vie totiž, akú zázračnú moc dokáže mať hudba na predčasne narodené bábätká.

Isabella sa narodila o 16 týždňov skôr, ako bolo plánované. Drobučké dievčatko museli umiestniť na novorodeneckej jednotke intenzívnej starostlivosti, aby nazbieralo potrebné sily. Malá Američanka strávila v nemocnici prvé tri mesiace svojho života, počas ktorých jej neustále púšťali klasickú hudbu. Až napokon, jedného dňa bolo dievčatko pripravené na prepustenie do domácej starostlivosti.

Keď sa Isabella dopočula o tom, aký náročný bol jej vstup do života, pochopila, že práve to môže byť dôvodom, prečo tak miluje klasickú hudbu. Rozhodla sa, že pomocou muziky skúsi pomôcť aj ďalším bábätkám s podobným osudom.

Dnes už 12-ročná slečna chodí vo svojom voľnom čase dobrovoľne na to isté oddelenie, na ktorom ju samotnú kedysi lekári dostali z najťažšieho. Drobčekom hrá na gitare, pretože vie, že hudba ich môže utíšiť a upokojiť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. marca 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.