Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tínedžerka zistila, že napriek užívaniu antikonepcie je tehotná. O 45 minút nato porodila

reklama:
Tínedžerka zistila, že napriek užívaniu antikonepcie je tehotná. O 45 minút nato porodila

Život sa jej zmenil zo sekundy na sekundu. Iba 19-ročná Emmalouise Leggate z Glasgowu nemala ani tušenie, že pod srdcom nosí nový život. Až jedno ráno si všimla, že jej brucho je akosi nafúknuté. Ešte v ten deň priviedla na svet zdravé dievčatko.

Foto: Kennedy News and Media, Ladbible

Keď si Emmalouise líhala do postele, ani vo sne by ju nenapadlo, čo ju čaká. Napriek tomu, že zaspávala s plochým bruchom, ráno po zobudení s prekvapením spozorovala, že je zrazu zvláštne vypuklé. Keď si uvedomila, že ide o tehotenské bruško, ostala poriadne šokovaná.

Tínedžerka tvrdí, že nič nenaznačovalo tomu, že by bola v druhom stave. Nikdy nepociťovala ranné nevoľnosti, nemala zvláštne chute. Dokonca, necítila ani, že by ju bábätko kopalo. Navyše, brala antikoncepciu, a tak si myslela, že vynechanie menštruácie môže byť spôsobené práve jej užívaním.

Hoci je pravdou, že dievča trochu pribralo, neprikladalo ani tomu veľkú vážnosť. “Hmotnosť sa rozložila po celom mojom tele – pribrala som viac v rukách, nohách a tvári, ako kdekoľvek inde. Moje brucho sa nikdy nezväčšilo,” opisuje Emmalouise netypickú graviditu.

Ultra rýchly pôrod

V momente, keď mladučkej mamičke došlo, že čaká dieťa, nemohla tomu uveriť. Po objavení tehotenského bruška nabrali veci rýchly spád, no ona zachovala duchaprítomnosť. Zavolala svojej mame a tá zalarmovala babičku Louis, ktorá s vnučkou utekala do nemocnice. Vďaka rýchlemu riešeniu situácie tam dorazili takmer na čas.

Nanešťastie, pôrod sa rozbehol neuveriteľným tempom a Emmalouise napokon dala život svojmu dieťatku na nemocničnom parkovisku. Stalo sa tak necelú hodinu po tom, ako zistila, že je v tom. Svoje dievčatko pomenovala po babičke, dostalo meno Ciara Louise.

Foto: Kennedy News and Media, Ladbible

Pre Emmalouise a jej partnera Seana Lamonta ide už o v poradí druhe dieťa. Osem mesiacov od neočakávaného pôrodu sú obaja hrdými rodičmi a príchod Ciary na svet hodnotia pozitívne. „Bola to najlepšia vec, aká sa mi mohla stať. No ďalšie prekvapenia v podobe detí už nechcem,” uzavrela mladá mamička.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. apríla 2019Zdroj www.ladbible.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.