Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tipy na moderné detské izby v roku 2022

reklama:
Tipy na moderné detské izby v roku 2022

Vytvorte pre vaše dieťa dokonalý priestor na hranie, oddychovanie a vzdelávanie. Vyberte izbu snov, v ktorej bude každé dieťa rozvíjať svoju fantáziu, kreativitu a pohodlne sa vzdelávať. Sledujte tipy na moderné detské izby.

Vytvoriť dieťaťu izbu v ktorej sa bude cítiť pohodlne, môže byť niekedy náročné. Na trhu nájdete množstvo farebných kombinácií, nábytku v rozprávkovom dizajne aj zaujímavých doplnkov, ktoré by dieťaťu spríjemnili napríklad prípravu do školy. Nie len dospelí, ale aj malé ratolesti by mali mať kvalitný nábytok, ktorý s nimi bude rásť do dospelosti.

Moderná detská izba by mala by ť rozdelená na tri zóny – oddychová, vzdelávacia a zábavná. V celej detskej izbe sa zamerajte na farby. Mali dieťa skôr upokojovať a vyvolávať kreatívne myslenie ako rozrušovať. Siahnite preto po obľúbenej krémovej, smotanovej, pastelovej. Nepostrádateľnou súčasťou každej izby sú aj doplnky. Pozornosť venujte kobercu, dekám, vankúšom a ďalším prvkom, ktoré by mohli zútulniť detský kútik.

Detský nábytok na viac rokov

Najväčšia pozornosť by sa mala venovať nábytku. Detský nábytok je najdôležitejším kúskom a doplnkom celej izby. Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie, preto siaha po bezpečnom, zdravotne nezávadnom a peknom nábytku. Obsahovať by mal kvalitnú detskú posteľ, komodu do ktorej môžete poukladať všetky detské veci, regál na hračky. V študentskej izbe je súčasťou písací stôl, knižnica a polica na knihy.

Pre tých, ktorým navrhovanie detskej izby robí problém, je výborným pomocníkom hotová zostavená izba. Na drevko.sk nájdete kompletné detské izby, v ktorých sa nachádza všetko čo potrebuje vaša ratolesť. Pokiaľ hľadáte izbu pre bábätka, žiakov aj tínedžerov, všetko nájdete na jednom mieste. Veľmi obľúbenou je detská izba Noimi. Ide o jednoduchú detskú izbu v príjemných farbách, v ktorej nájdete postieľku, komodu, skriňu či regál. Študentská izba Iga v bielej farbe a minimalistickom štýle obsahuje detskú posteľ 90×200, písací stôl, skriňu, policu a komodu.

Pokiaľ hľadáte detskú izbu pre chlapca, siahnite po detskej izbe Mobi C. Elegantná biela farba v kombinácií s modrou vytvorí v miestnosti príjemnú atmosféru pre vzdelávanie aj zábavu. V ponuke nájdete aj dievčenské detské izby, v ktorých budú malé aj veľké princezné rozvíjať svoje kreatívne myslenie a fantáziu.

Detský nábytok vydrží je trvácny a odolný voči poškodeniu. Je vyrobený z kvalitných materiálov a povrchová úprava použitá bez škodlivých látok. Nábytok sa hodí do menších aj väčších detských izieb, pre bábätka aj tínedžerov. Je dôležité vyberať taký detský nábytok, ktorý vydrží dieťaťu roky a bude moderný aj o niekoľko rokov. Tým dokážete ušetriť svoju peňaženku a dieťaťu poskytnúť pohodlný priestor pre každodenné trávenie času v jeho kráľovstve.

Prečítajte si tiež: Ako zariadiť detskú izbu?

(U/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. februára 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.