Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tipy na voľný čas (nielen) pre tehuľky: Filmy plné lásky, bábätiek a nastávajúcich mamičiek

reklama:
Tipy na voľný čas (nielen) pre tehuľky: Filmy plné lásky, bábätiek a nastávajúcich mamičiek

Pripravte si veľké vrecúško popcornu! Alebo ešte lepšie, prineste si niečo zdravého pod zub a pozrite sa na niektoré filmy, ktoré sme pre vás vybrali.

Nemusíte byť tehotná, aby vás pobavili príbehy nastávajúcich mamičiek (ale určite to pomôže!). Či už myslíte na deti alebo nie, pozrite sa na náš výber top filmov s touto tematikou. Budete sa smiať, plakať a znovu si pripomeniete, aké skvelé je byť nastávajúcou mamičkou.

Dieťa Bridget Jones, 2016

Vynikajúca komédia, ktorá je voľným pokračovaním megaúspešneho snímku Denník Bridget Jonesovej. Kým v prvých dvoch dieloch životom frustrovaná bacuľka hľadala poriadného chlapa, teraz má (konečne) štíhla a úspešná produkčná rovno dvoch. Len ktorý z nich je otcom jej bábätka?

Mamma Mia!, 2008

Filmová adaptácia rovnomenného muzikálu z roku 1999, založeného na pesničkách populárnej skupiny ABBA, vás dostane do skvelej nálady. Skvelá Meryl Streepová hrá slobodnú matku Donnu Sheridanovú. Po jej boku uvidíte Pierce Brosnana, Colina Firtha a Stellana Skarsgarda, ako potenciálnych otcov Donninej dospelej dcéry Sophie, ktorú hrá Amanda Seyfriedová.

Sex v meste, 2008

Nie je to síce film o tehotenstve ani materstve, ale aj tak si ho užijete. Ak máte rada rovnomenný televízny seriál, bude sa vám určite páčiť. Pozrite sa, či si Carrie Bradshawová a pán Božský nakoniec povedia svoje „ÁNO”.

Juno, 2008

Príliš mladá na vlastné dieťa? Mladé dievča sa po nechcenom tehotenstve rozhodne dať svoje dieťa na adopciu neplodnému ambicióznemu páru. Pripravte sa na neočakávané dialógy, dojemný scenár a záverečný dramatický zvrat.

Nabúchaná, 2007

Zábavný, osviežujúci a vzhľadom na nekonvenčný preklad aj trochu roztopašný pohľad na to, ako môže neplánované tehotenstvo skrotiť nastávajúcich rodičov. Katherine Heiglová, známa zo seriálu Chirurgovia, nebola nikdy zábavnejšia.

Láska nebeská, 2003

Prekrásna romantická komédia vás zavedie do predvianočného Londýna, kde sa prepletá veľa nádherných milostných príbehov – niekedy romantických, niekedy smutných, inokedy bláznivých. Od zamilovaného ministerského predsedu cez smoliarskeho predavača sendvičov až po prvú školskú lásku. Žiadnemu z príbehov nechýba osobitý humor a šarm, ktorý vyvrcholí na Štedrý večer romantickými aj komickými dôsledkami pre všetkých zúčastnených.

Ako na vec, 2002

A znovu nás očarí sladký Hugh Grant. Ako Will Freeman, tridsaťosemročný starý mládenec, ktorý sa nehodlá vzdať svojho pohodlného života a väčšinu času trávi fajčením, sledovaním televízie a náhodnými známosťami. Kým sa nestane náhradným otcom proti svojej vôli.

Choď za svojím srdcom, 2000

Z tínedžera bez domova super mamou? To dokáže len silná žena. Príbeh dievčaťa, ktoré hrá Natalie Portmanová, vás chytí za srdce – zvlášť ak ste tehotná.

Otec nevesty 2, 1995

Milovali sme Steva Martina ako precitliveného otca nevesty a ako nastávajúci deduško je snáď ešte zábavnejší. Druhé pokračovanie v mnohom prekoná prvý diel a vy sa budete výborne baviť.

Dvaja v tom, 1995

Prostredníctvom roztomilého Hugha Granta sa dozvedáme, ako môže byť pre niektorých mužov ťažké zvyknúť si na skutočnosť, že budú čoskoro otcami.

Traja muži a nemluvňa, 1987

Budete sa naozaj smiať! Navštívite troch kamarátov, ktorých hrajú Tom Selleck, Steve Guttenberg a Ted Danson, v ich luxusnom newyorskom apartmáne, kde žijú spokojným staromládeneckým životom. Až do tých čias, než sa jedného dňa na prahu ich bytu objaví bábätko so záhadným odkazom…

Foto: Youtube

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.