Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Toto sú najlepší rodičia podľa znamenia zverokruhu

reklama:
Toto sú najlepší rodičia podľa znamenia zverokruhu

Rodičovstvo – vzrušenie a zodpovednosť. Fakt, že život malého človiečika závisí len na vás, môže nielen vystrašiť, ale tiez naplniť očakávania … Na ramenách rodičov neleží len zodpovednosť za samotné dieťa, ale aj za to, aký človek z neho v budúcnosti vyrastie.

Astrológia rozlišuje špeciálnu skupinu 5 znamení zverokruhu, ktoré patria k tým zodpovedným a starostlivým rodičom. To však neznamená, že ľudia narodení v inom znamení sú zlými rodičmi.

Býk

Prvé miesto je venované starostlivým býkom. Oddaný partner, zodpovedný rodič, vždy praktický a šetrný človek. Stabilita a harmónia ich vnútorného sveta sa prejavuje aj na ich deťoch.

Rak

Citlivosť a súcit robí z rakov pozorných rodičov s ohľadom na potreby ich detí. Emocionalita tohto znamenia vytvára pevnú väzbu medzi členmi celej rodiny.

Lev

Nesporné kvality kráľa džungle sa prenášajú aj na ich potomkôžu vzniknúť. Majú skvelý zmysel pre humor a veselá nálada im pomáha prekonávať ťažké chvíle so vztýčenou hlavou.

Váhy

Schopnosť váh vybudovať si rozumné partnerstvo zaisťuje silné a zdravé manželstvo. Snažia sa budovať deti v dobrom prostredí a tiež získavajú rovnaké množstvo pozornosti. Samota je pre váhy neprijateľná a preto budú všetku svoju pozornosť venovať rodine.

Kozorožec

Bezchybná samoorganizácia a disciplína sú u nich vyvinuté, ako u nikoho iného. Kozorožce sa radi na niečo pripravujú vopred a plány robia do najmenších detailov. Majú schopnosť inteligentne rozdeliť povinnosti a právomoci.

Ak sa v tomto zozname nenachádza vaše znamenie,nesmúťte! V skutočnosti je najdôležitejšie to, že svoje dieťa milujete a rozumiete mu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.