Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Trápia vás neustále bolesti hlavy? Zbavte sa ich

reklama:
Trápia vás neustále bolesti hlavy? Zbavte sa ich

Migrény a bolesti hlavy sú naozaj nepríjemné a občas trápia každého z nás. Niekoho menej, niekoho bohužiaľ viac. Všetci veľmi dobre vieme, ako veľmi nepríjemná bolesť to je a ako zle sa jej zbavuje. Prášky nepomáhajú a hlavne by sa ani používať nemali, veď takmer všetko sa dá liečiť prírodnou liečbou. Tak ako teda na to?

Jesť večne dookola ružové tabletky nie je pre zdravie nič dobré. Preto sme sa rozhodli, že vám poradíme, ako sa s migrénou vysporiadať prírodnou cestou a tou je himalájska soľ!

Tá totiž obsahuje obrovské množstvo minerálov a dokáže znižovať intenzitu bolestí a dokonca posilňuje váš imunitný systém. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako z nej vytvoriť nápoj, ktorý vám zaručene v boji proti migréne pomôže.

Postup

Do pohára s vodou nasypte jednu čajovú lyžičku himalájskej soli a zmiešajte ju so šťavou z jedného citróna. Dobre premiešajte, nechajte soľ rozpustiť a vypite. Bolesť hlavy by mala za pár minút zmiznúť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. decembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.