Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Umenie na tanieri! Mamička priviedla syna k zdravej strave vďaka originálnemu nápadu

reklama:
Umenie na tanieri! Mamička priviedla syna k zdravej strave vďaka originálnemu nápadu

Totálne zmenila postoj svojho syna k jedlu. Šikovná austrálska mamička našla kreatívny spôsob, ako dieťa presvedčiť, aby jedlo zeleninu. Jej nápad ju zároveň preslávil po celom svete.

Laleh Mohmedi je mamička z Melbourne, ktorej recepty dnes vyhľadávajú mnohí rodičia na sociálnych sieťach. Žene sa totiž podarilo premeniť lásku jej 3-ročného syna k postavám z knižiek na lásku k zdravým potravinám.

Všetko to začalo jednoduchým experimentom v kuchyni. Laleh sa rozhodla navariť jedlo pre syna Jacoba, ktoré by vyzeralo ako kreslená postavička. Chlapec bol z maminho výtvoru taký nadšený, že sa rozhodla v svojich kreáciách pokračovať.

Ďalší posun prišiel po tom, ako talentovaná mamička zavesila jeden zo svojich výtvorov na Facebook. Nadmieru pozitívne reakcie jej priateľov ju nakopli k ďalšej tvorbe i sebaprezentácii vo svete sociálnych sietí.

O rok neskôr sa už príbeh Laleh a jej originálnych receptov šíril prostredníctvom mnohých článkoch a televíznych relácií. „Nemám potuchy, ako ma taký malý koníček urobil tak populárnou. Dnes ma to stále ohromuje,“ priznala skromná žena.

Stránka Joy’s Food Diaries má v súčasnosti viac ako 170 000 fanúšikov, medzi ktorými je aj slávny kuchár Jamie Oliver.

Foto: instagram/jacobs_food_diaries

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. mája 2019Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.