Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Upratovanie s profesionálmi

reklama:
Upratovanie s profesionálmi

Upratovanie kancelárií obchodných priestorov a spoločných priestorov v bytových obytných domoch je dnes veľký biznis, ktorý zamestnáva tisíce ľudí. Na profesionálnej úrovni sú tu tiež desiatky, ak nie stovky firiem po celom Slovensku. Preč sú časy, keď upratovanie spoločných priestorov robili samotní obyvatelia bytoviek. Dnes je trend jasný. Upratovanie sa presúva k profesionálom. Najväčší trh je samozrejme Bratislava. Niektoré firmy sa sústredia iba na upratovanie kancelárií v Bratislave, prípadne aj obchodných priestorov. Trh je tu obrovský, veď v kanceláriách len zahraničných firiem pracuje viac ako desať tisíc zamestnancov.

Samostatnou kapitolou je upratovanie vchodov a spoločných priestorov. Tento trend je viditeľný po celom Slovensku. Ceny sú veľmi priaznivé a podľa lokality a ďalších faktorov vychádza cena upratovania už od troch až štyroch eur za byt a mesiac. Ľudia sa dnes radšej vybehnú na nejaké podujatie alebo inú kultúrnu akciu, ako by upratovali spoločné priestory. Pár eur určite stojí za viac voľného času pre seba a blízkych. Podujatia dnes a cez víkend je možné nájsť na webe www.corobis.sk

Ubytovacie zariadenia tak isto dbajú na vo výraznej miere na čistotu, a teda upratovanie svojich priestorov. Čistota sa považuje v hoteloch a penziónoch za samozrejmosť a ak by bol v tomto prípade nejaký problém, môže to ohroziť samotný biznis zariadenia. Niektoré hotely si upratovanie zabezpečujú vo vlastnej réžii a niektoré rovnako prechádzajú na profesionálne služby. Ak sa chystáte na jesennú dovolenku v Tatrách, vyskúšajte hotel Slovan so svojimi akciovými balíčkami.

(U/PR), zdroj obrázku: unsplash.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. septembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.