Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Upriamte pozornosť na tieto trendy: Toto sú slnečné okuliare, ktoré budú v roku 2022 na výslní

reklama:
Upriamte pozornosť na tieto trendy: Toto sú slnečné okuliare, ktoré budú v roku 2022 na výslní

Každá žena, od elegantných podnikateliek až po mamičky na plný úväzok, chce vedieť plávať v módnych vodách a byť tou, za ktorou sa budú hlavy na ulici otáčať. A verte či nie, drobný doplnok v podobe slnečných okuliarov vás môže k tomuto cieľu posunúť bližšie. Ktoré typy okuliarov budú túto sezónu absolútnym hitom?

Nadčasové mačacie

Typické mačacie okuliare z 50. rokov, preslávené hlavne vďaka hollywoodským ikonám ako Marilyn Monroe či Grace Kelly, prednedávnom zažili svoj veľký comeback. Tieto dramatické rámy so špicatou, trojuholníkovou siluetou sa skvele hodia ženám s okrúhlym typom tváre – vyvážia zaoblenie a zdôraznia klenbu obočia.

Náš tip: slnečné okuliare Fendi (FF 0400), Miu Miu (MU01VS), Prada (PR 53SS Catwalk)

Transparentné rámy

Priehľadné rámy na zozname trendov tejto sezóny rozhodne nemôžu chýbať. Ide o nadčasový kúsok, ktorý skombinujete jednoducho s akýmkoľvek štýlom. Zvoliť si môžete krištáľovo čisté slnečné okuliare alebo siahnite po tlmených farebných modeloch.

Náš tip: Tom Archer (model Bromley 2), Warby Parker (Weathers Rosemary Crystal)

Športové slnečné okuliare

Tento rok to bude hra maxi šošoviek a športové okuliare budú tým najvýraznejším a najodvážnejším trendom. Prestaňte sa na ne pozerať ako na výbavu pre outdoorové aktivity, ale uvažujte o nich ako o novom módnom doplnku. Obľúbili si ho aj sexi Kardashianky.

Náš tip: Balenciaga (Metal Rectangle), Oakley (Eye Jacket alebo Split Me)

Oversized sú späť

Pamätáte si časy, keď sa nosili tie obrovské rámy siahajúce do polovice tváre a vy ste sa cítili ako mucha “CeCe”? Je zábavné sledovať, ako sa trendy vracajú. V roku 2022 platí pravidlo “čím väčšie, tým lepšie”. Zvoliť si môžete futuristické modely v tvare hexagonu, ktoré rozhodne pritiahnu pozornosť alebo dokonalé štvorcové či okrúhle rámy.

Náš tip: Versace (model VE4411), Dior (Solar S2U), Chloé (Carlina 58MM)

(U/PR) Zdroj obrázku: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. februára 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.