Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Úprimný test. Čo o vás prezradí tvar vašich nôh?

reklama:
Úprimný test. Čo o vás prezradí tvar vašich nôh?

Tvar vašich nôh o vás dokáže prezradiť skutočne mnoho. Napríklad to, aký ste človek! Pozrite sa na obrázok, zapamätajte si tvar vašich nôh.

Typ A

Nohy sú viac menej jednotné, teda až po lýtka sú prakticky rovnomerné, menší voľný priestor sa nachádza len v oblasti medzi členkami. Všeobecne sa hovorí, že čím je tento priestor menší, tým vášnivejšia dokáže žena byť. Tieto ženy spravidla priťahujú mužov svojou ženskosťou. V skutočnosti ide však o hanblivé a submisívne ženy, ktoré preferujú dominantného partnera. Ženy tohto typu by mali vždy mať na pamäti, že by mali byť viac aktívnejšie a celkovo aktívne. Inak by sa s nimi mohli muži začať rýchlo nudiť.

Typ B

Narozdiel od typu A sa nohy typu B navzájom dotýkajú iba v jedinom bode a to v členkoch. O ženách tohto typu sa hovorí, že sú odvážne, odhodlané, milujú dobrodružstvo, pri ktorom zbierajú nové skúsenosti.

Typ C

Tento typ žien má stehná tesne pri sebe, avšak ich kolená a členky sa nedotýkajú. Tieto ženy sú vo väčšine prípadov romantické a nežné. Muži však vedia, že keď im dajú trochu priestoru a slobody, môžu sa tieto ženy jednoducho premeniť na divoké šelmy plné sexappealu.

Typ D

V tomto type nôh sa dotýkajú nohy ako v kolenách, lýtkach, tak aj v členkoch. Spravidla ide o najrozšírenejší typ postavy. U týchto žien prevažuje ich prirodzenosť. Treba dodať, že ako v živote, aj v posteli. Tieto ženy však nemajú v obľube zmeny, preferujú to, čo je osvedčené a to, čo už dôverne poznajú. Muži sú si však vedomí, že pokiaľ dajú týmto ženám impulz, sú ochotné vyskúšať aj nové veci. Z tohto a mnoho ďalších dôvodov sú tak tieto ženy pre mužov cenné partnerky.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 28. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.