Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Uprostred noci začalo malé dieťa neskutočne nahlas plakať. Zachránilo tak celú rodinu

reklama:
Uprostred noci začalo malé dieťa neskutočne nahlas plakať. Zachránilo tak celú rodinu

Tento neskutočný príbeh sa stal v jednej americkej rodine. O polnoci sa prebudilo malé dieťa vo svojej postieľke a začalo nahlas plakať. Keby neprebudilo svojich rodičov, pravdepodobne by všetci onedlho zomreli. Ako sa to mohlo stať? Prečítajte si tento neuveriteľný príbeh.

Pud sebazáchovy existuje aj u malých detí

Aj malé bábätká sa vedia ozvať, najmä keď im ide o život. Preto sa plačom a krikom vyjadrujú vo chvíli, keď majú hlad alebo im skrátka niečo k šťastnému životu chýba. Takýto prípad sa stal aj rodine tohto príbehu. Pri tejto rodine však dieťa nezachránilo len seba, ale aj ostatných členov domácnosti.

Pätnásťmesačná dcéra ležala vo svojej izbičke a spala. Vždy sa budí len raz za noc, tentoraz však bola po celý čas spánku veľmi nepokojná. Boli tri hodiny ráno, keď sa prebudila druhýkrát, vydesene a ustavične plakala hlasným plačom. Tento plač zobudil matku, ktorá hneď vstala a chcela sa za ňou ísť pozrieť.

Matka cítila desivý zápach po celom dome

Hneď ako matka vstala, uvedomila si, že po celej miestnosti cíti zvláštny zápach. Neskutočne ju bolela hlava a zle sa jej dýchalo. Netrvalo dlho, matka nedošla ani k dverám spálne a omdlela. Pád ženy na zem zobudil i otca malej dcérky.

Otec tiež hneď zacítil zvláštny zápach, boleli ho oči i celá hlava. Hneď si uvedomil, že sa jedná o nejaký plyn alebo nebezpečnú látku, ktorú cíti vo vzduchu. Muž zdvihol svoju manželku a hneď sa ponáhľal k dieťaťu. To stále hlasno plakalo, ako by sa hlasným plačom chcelo zachrániť od možnej smrti.

Záchranná služba prišla počas chvíle. Celú rodinu stabilizovali a odviezli do nemocnice. Čoskoro sa manželia aj malá dcéra zotavili, a tak nedošlo k žiadnemu veľkému poškodeniu ich zdravia. Ten zápach šíriaci sa celým domom, ktorý ohrozoval život manželov i malej dcérky, bol unikajúci plyn z ich plynovej rúry.

Malá dcéra teda zachránila život celej rodine vďaka hlasnému plaču.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.