Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Užitočný spotrebič: Na čo všetko môže poslúžiť umývačka riadu?

reklama:
Užitočný spotrebič: Na čo všetko môže poslúžiť umývačka riadu?

Všestranný pomocník v domácnosti. Výhody umývačky riadu určite dokáže oceniť nejedna gazdinka. Jej benefity však nespočívajú len vo vyleštení hŕby tanierov, dokáže toho omnoho viac. Výborne poslúži aj na očistenie vecí, ktoré by vás ani vo sne nenapadli.

Hračky pre deti

Povaľujú sa aj vo vašom byte hryzátka, superhrdinovia, dinosaury a iné kreatúry kade tade po podlahe? Účinnú dezinfekciu plastových hračiek, ktorých súčasťou nie sú batérie, môžete jednoducho zabezpečiť vďaka umývačke riadu. Nastavte jemný cyklus a vypnite program na sušenie. Hračky budú nielen krásne vyumývané, ale zbavíte ich aj neželaných baktérií.

Štetce na mejkap

Otravuje vás ručné umývanie kozmetických pomôcok? So štetcami na mejkap, plastovými kefami či štipcami sa nemusíte viac zaoberať. Umývačka riadu spraví špinavú robotu za vás. Stačí, ak z týchto predmetov odstránite vlasy a vložíte ich do nádobky na príbor. Takto vydezinfikované pomôcky nechajte prirodzene doschnúť.

Topánky

Možno vás to šokuje, ale áno, umývačku môžete využiť aj na očistenie plastových či gumených topánok. Obuv položte na vrchnú poličku a pridajte trošku mydla na umývanie riadu. Po skončení cyklu nechajte voľne vysušiť a vaše topánky budú ako nové, navyše zbavené nepríjemného zápachu.

Lopatka na prach

Tejto užitočnej pomôcke zvyčajne nevenujeme príliš pozornosti. Veď len priznajte – spomeniete si, kedy ste naposledy čistili tú vašu? Ak umývate lopatku na prach vo vani či umývadle, máme pre vás lepší trik. Umývačka riadu to vyrieši za vás, pričom zničí aj baktérie. Nezabudnite však vypnúť sušenie.

Držiaky na zubné kefky

Na hygienu kúpeľňových doplnkov zvykneme byť extra hákliví. Veď kto už by mal radosť z nánosov vodného kameňa či zvyškov zubnej pasty na držiakoch kefiek alebo miskách na mydlo? Vďaka umývačke riadu dokážete tento problém vyriešiť rýchlo a efektívne. Vyhnete sa tak zdĺhavému drhutiu vašej kúpeľne.

Foto: Savvy

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. októbra 2018Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.