Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

V 13 rokoch sa stal otcom. O šesť mesiacov neskôr vyšla najavo pravda, ktorá zničila jeho život

reklama:
V 13 rokoch sa stal otcom. O šesť mesiacov neskôr vyšla najavo pravda, ktorá zničila jeho život

Pred 10 rokmi bol celý svet ohromený príbehom chlapca menom Alfie Patten. Mal len 13 rokov a nijako sa nelíšil od svojich rovesníkov. Musel sa ale pripraviť na to, že sa stane otcom. Jeho 15-ročná priateľka Chantel čoskoro porodila dcéru Macy a uistila verejnosť, že ona a Alfie budú skvelí rodičia. Príbeh ale bohužiaľ nemal šťastný koniec. Chantelle jedného dňa bolelo brucho.

Išla k lekárovi, ktorý dievčaťu povedal o tehotenstve. Chantelle zdieľala novinky s Alfiem a pár sa rozhodol to skrývať tak dlho, ako to len bude možné. Ale tajomstvo bolo rýchlo objavené matkou Chantelle. Keď sa matka dozvedela o nastávajúcom narodení dieťaťa, nezačala šalieť. Ba naopak podporovala svoju dcéru a dokonca ju poslala do kurzov pre budúce matky. Potom, čo sa Alfiemu narodilo dieťa, neúnavne sa o neho staral. Pattenovi rodičia sa však o nový štatút svojho syna obávali a rozhodli sa urobiť test DNA. Test bohužiaľ skončil negatívne, ale Alfie naďalej trval na tom, že Chantelle okrem neho nemala žiadneho iného partnera.

Aké to asi bolo prekvapenie, keď sa teenager dozvedel trpkú pravdu. V skutočnosti nie je otcom dieťaťa. Ako sa neskôr ukázalo, biologickým otcom Macy je 14-ročný Tyler Barker, ktorý s Chantelle strávil len jednu noc. Barker priznal, že letmý vzťah s dievčaťom bol najväčšou chybou jeho života. Napriek šoku sa Tyler dokázal vyrovnať so situáciou a otcovstvom, ale Alfie Patten začal mať vážne problémy. Keď sa teenager dozvedel o výsledkoch testov DNA, nahneval sa.

Vďaka falošnému otcovstvu sa o chlapcovi dozvedel celý svet. Novinári a dokonca ani jeho príbuzní mu jednoducho nedali pokoj. Kvôli tomu sa musel vzdať mnohých vecí, zostal celý čas doma a nechcel s nikým komunikovať. Počas šiestich mesiacov sa teenegerovi podarilo zvyknúť si na rolu otca, a preto, keď sa dozvedel šokujúcu pravdu, začal mať duševné problémy a to výrazne ovplyvnilo jeho život. Dnes, v 23 rokoch, má mladý muž vážne problémy so zákonom a je tiež alkoholik.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.