Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

V 17 rokoch už má 7 detí, ktoré vychováva sama. Otcovia batoliat ju veľmi rýchlo opustili

reklama:
V 17 rokoch už má 7 detí, ktoré vychováva sama. Otcovia batoliat ju veľmi rýchlo opustili

Dnešný príbeh je svojim spôsobom trochu šokujúci. Rozpráva totiž o sedemnásťročnej dievčine, ktorá je matkou. Ale pozor, už má celkom sedem detí a dosť pravdepodobne sa zatiaľ nechystá prestať. Čo ju viedlo k rozhodnutiu mať toľko detí v takom nízkom veku? Dôvod vás dosť pravdepodobne poriadne prekvapí.

Tehotenstvo násťročných sa stalo v posledných rokoch široko diskutovaným problémom. Málokto dnes čaká a dáva si s dieťaťom na čas. Samozrejme, nájdu sa ľudia, ktorí sú predovšetkým za kariérou a na deti sa neponáhľajú. To však nie je prípad tohto násťročného dievčaťa. Pamela Villaruel je 17 ročná Argentínka, ktorá žije život podobný ostatným mladým matkám. Jediný rozdiel je v tom, že vychováva sedem detí.

Dievča sa dostalo na titulky bulvárov a najrôznejších časopisov. Všetko to začalo, keď mal Pamela iba 14 rokov. Bolo to pokojné a tiché dievča, ale rada sa bavila so svojím prvým priateľom. Bavila veľmi nezodpovedným spôsobom. Nečakane potom otehotnela. Jej sny o nájdení pravej lásky sa však rozplynuli, keď ju opustil jej priateľ.

Ako rodená romantička Pamela opäť hľadala šťastie v láske. Z ďalšieho vzťahu jej ostali štyri deti, dva páry dvojčiat. V 16 rokoch mala Pamela už päť detí. O jej treťom priateľovi sa nič nevie, ale samé dievča teraz žije so svojou milujúcou matkou, ktorá jej v živote pomáha. O Pamele a jej deťoch sa zatiaľ neobjavili žiadne nové správy.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.