Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

V dobrom i zlom po celý život: Sam sa ani po 70 rokoch manželstva neprestal starať o milovanú ženu

reklama:
V dobrom i zlom po celý život: Sam sa ani po 70 rokoch manželstva neprestal starať o milovanú ženu

Skutočná láska nemá svoj koniec, trvá večne. Dokazujú to manželia Sam a Nellie, ktorých emotívne video dojíma k slzám. Na prvý pohľad je jasné, že aj po dlhých rokoch spolužitia sú jeden pre druhého tým najvzácnejším darom.

Sympatickí dôchodcovia sú manželmi viac ako 70 rokov, no ich láska na intenzite rozhodne nestratila. Celý život stáli bok po boku a inak tomu nebolo ani v čase, keď Nellie ochorela. Po tom, ako staručkej žene diagnostikovali demenciu, milujúci muž nezutekal, naopak, ostal jej najväčšou oporou.

Odkedy Nellie hospitalizovali v nemocnici, Sam bol na oddelení každý deň odmietajúc opustiť drahú manželku. To, s akou láskou sa o svoju polovičku vždy postaral, zaznamenáva video, ktoré vás zohreje pri srdci.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.