Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

V škôlke si deti dávali šlofíka vonku. Na mraze! Šokujúca fotka obletela celý internet

reklama:
V škôlke si deti dávali šlofíka vonku. Na mraze! Šokujúca fotka obletela celý internet

Určite väčšina rodičov bude zastávať názor, že dieťa by nemalo zostať v chlade príliš dlho. Máme obavy, že naše deti prechladnú a dopadne to naozaj zle. Škandinávci sú úplne iného názoru. Nemôžem uveriť tomu, čo v týchto oblastiach robia! Na sociálnu sieť bola nahratá fotografia z kanadskej škôlky, kde môžeme vidieť deti, ktoré driemu vonku v mraze!

Lesná škôlka je pre deti plná prekvapení. Fotka vyvolala na webe poriadnu búrku. Pre niektorých rodičov je to jednoducho nemysliteľné. Iní sa naopak k podobným experimentom stavajú veľmi pozitívne. „V skutočnosti môj najstarší syn ako nemluvňa cez deň spal dlho a dobre, v mraze,“ píše jedna matka. „V Novom Škótsku deti spia v hojdacích sieťach v lese a v zime, keď je veľa snehu, majú aj malé snežnice. Je škoda, že môj 3-ročný nebol so svojou škôlkovou družinou ani raz vonku,“ komentuje ďalší používateľ internetu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.