Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Varovanie! Tu je desivá pravda o očkovaní detí

reklama:
Varovanie! Tu je desivá pravda o očkovaní detí

Zatiaľ čo farmaceutické spoločnosti zarábajú peniaze, problém s očkovaním detí naďalej rozdeľuje rodičov do dvoch vojnových táborov. Tí, ktorí očkujú svoje deti a tí, ktorí bojujú silne proti očkovaniu. Premýšľali ste niekedy o tom, ako sa vakcíny vyrábajú? Možno sa potom milióny otcov a matiek po celom svete už nebudú snažiť naďalej bojovať proti farmaceutickej mafii. Povieme vám, ako lekárnici v skutočnosti "varia" svoje vakcíny, aby ste sa raz a navždy dozvedeli, či je vhodné očkovať vaše dieťa.

Aké je zloženie vakcíny?

Najprv je potrebné pochopiť, čo to vlastne tá vakcína je. Vakcína je imunobiologická droga, ktorá je zavedená do ľudského tela (alebo zvieraťa), aby vytvorila trvalú imunitu voči infekčným chorobám.

Prvýkrát vznikla v roku 1796 a od tej doby sa metóda prevencie neustále zlepšuje. Predchádza sa epidémii a šetrí sa milióny životov po celom svete. Prečo teda otázka očkovania spôsobuje takú rozptýlenou diskusiu medzi verejnosťou? Očkovacie látky sú živé, inaktivované a polyvalentné. Sú však spojené jedným spoločným znakom, všetky obsahujú oslabené kmene rôznych patogénov infekčných ochorení. Je to teda bezpečné? Rozhodne!

Ale mikroorganizmy nie sú tak nebezpečné ako konzervačné látky používané pri výrobe vakcínových prípravkov. Soli ortuti sú najreálnejšie pesticídy. Tieto vysoko toxické látky môžu mať negatívny vplyv na nervový systém tým, že ničí zdravé bunky. Je to užitočné? Nemyslíme si. Farmaceutické spoločnosti sú však ochotné pridávať tieto látky do očkovacích prípravkov.

Najbežnejší adsorbent používaný pri výrobe vakcín je hydroxid hlinitý. To je bežná príčina alergických reakcií a autoimunitných ochorení. Spoločnosti môžu dokonca používať formalín, ktorý je okrem iného silným alergénom a mutagénom.

Produkcia vakcíny je proces zakrytý závojom tajomstva a najrôznejších predpokladov. Najdôležitejšou vecou, ​​ktorú však stojí za to vedieť je úplné zloženie liečiva, ktoré je známe len výrobcom. A všetko, čo vidíme na obale, je len malá časť celej vakcíny. A keď spomenieme surovinu, ktorá sa používa na distribúciu vírusov, potom nami otriasa hrôza. Ide o orgány tiel a krv ľudí, ktorí zomreli na hepatitídu a potraty. Vírus nevyrastie totiž sám: krv, tkanivá, vnútorné orgány ľudí a geneticky chybné zvieratá sa tak používajú ako živné médium.

A to je miesto, kde sa vírusy rozmnožujú, zachovávajú si svoju funkčnosť, napríklad formaldehyd, a tak používajú karcinogén a mutagén, ktoré sme spomenuli vyššie. A čo nás potom teda čaká? Skutočná výbušná zmes mikroorganizmov, karcinogénov, jedov a baktérií. Je strašné si predstaviť, že takýto liek môže vstúpiť do krehkého tela detí!

Na materských klinikách trvajú na očkovaní proti tuberkulóze a hepatitíde B. Neexistujú žiadne argumenty, ktoré by presvedčili zastrašené matky. Po niekoľkých mesiacoch musí byť dieťa očkované proti tetanu, záškrtu, osýpkam a rade ďalších ochorení. Často sa stáva, že nemocnice nejakým spôsobom podajú očkovanie a potom za neho chcú dostať zaplatené. Záver je zrejmý, otázka očkovania je záležitosťou obrovských peňazí od štátnych aukcií až po bežné lekárne.

Očkovať teda, alebo nie ?!

Očkovať alebo nie? Je to na vás! Avšak, ani štát, ani lekári nemôžu zaručiť kvalitu vakcín. Ak sa ešte rozhodujete o očkovaní svojich detí, určite dbajte na kvalitu vakcíny, ktorú vám doktori predávajú.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.