Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Večer sa pohádala s manželom, ráno ho našla mŕtveho. Nikdy nechoďte spať pohádaní, odkazuje vdova

reklama:
Večer sa pohádala s manželom, ráno ho našla mŕtveho. Nikdy nechoďte spať pohádaní, odkazuje vdova

Vdova teraz ľutuje nielen hádky, ale aj posledné slová, ktoré si nebohý manžel od nej vypočul. 36 ročný Mikey bol milujúcim otcom a manželom, ktorý pracoval nadčasy, aby sa postaral o svoju rodinu. Jeho manželke Ashley sa ale jeho vysoké pracovné nasadenie nepáčilo, čo bolo dôvodom ich hádky. Potom, čo sa pohádali, oznámila mu, že bude spať na gauči.

Keď sa však ráno Ashley zobudila a išla do obývačky, všimla si, že jej manžel leží na pohovke v rovnakej polohe, ako ho videla večer, čo jej začalo byť podozrivé a tak sa ho rozhodla skontrolovať. Keď k nemu pristúpila, zistila, že je mŕtvy. „Cítila som sa tak previnilo, že som ho poslala na gauč a posledné slová, ktoré som mu povedala boli vyslovené v zápale zlosti,“ ľutuje Ashley. Vdova navyše zistila, prečo si nebohý Mikey bral nadčasy a dôvod ju nesmierne prekvapil.

Mŕtvy manžel chcel totiž potešiť nielen ju, ale aj ich deti a vziať ich na výlet. „Zmenila som pohľad na život, ten je príliš krátky na to, aby sme zaspávali nahnevaní a netešili sa z tých, ktorých milujeme,“ tvrdí vdova. Mikey pracoval ako čistič kobercov a dlhé šichty, ktoré si brával mu úplne zničili chrbticu a podpísali sa na jeho zdravotnom stave.

Keď bol chorý, nikdy to poriadne nevyliečil a vždy pracoval „na doraz.“ Ashley sa preto aj obávala, že sa jej manželovi jedného dňa niečo také stane, ale keď mu to povedala, nepripúšťal si to. 33 ročná vdova mala s Mikeyom 2 deti, dvojčatá. Pracovitý chlap si navyše adoptoval aj jej štrnásťročnú dcéru, ktorú mala z predchádzajúceho vzťahu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.