Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Veľký návrat módneho trendu z 90. rokov: Sandále na platforme sú späť!

reklama:
Veľký návrat módneho trendu z 90. rokov: Sandále na platforme sú späť!

Leto je v plnom prúde a bez otvorenej obuvi by to jednoducho nešlo. Chcete dopriať svojim nôžkam príjemný komfort a zároveň vyzerať šik? Možno vás poteší informácia o tom, že sandálky na platforme sú opäť horúcim hitom.

Iste si pamätáte na 90. roky a na to, aký ošiaľ narobili otvorené dámske topánočky na platforme. Kto ich nemal, bol totálne out. Postupne sa však vytratili z trhu a my sme na ne takmer zabudli. Teraz sú však späť, v modernom, farbami hýriacom prevedení.

Spoločnosť Steve Madden v spolupráci s Urban Outfitters predstavili novú letnú kolekciu, ktorá nenechá chladnou žiadnu dámu. Ich sandále na platforme sú nápadne podobné tým z minulého storočia, akurát žiaria sviežimi letnými farbami. Aktuálne sú dostupné v ružovom, či limetkovo-čiernom prevedení. Ponúkaná je aj flip-flop verzia sandálov, ktorá je dodávaná v oranžovej, čiernej, alebo strieborno-čiernej farbe. Tak ktorú by ste zvolili vy?

A post shared by Steve Madden (@stevemadden) on Apr 15, 2019 at 2:57pm PDT

Foto: Instagram

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júla 2019Zdroj tiphero.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.