Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Video, ktoré pohladí vašu dušu: Malý vozičkár dostal šancu zašantiť si na trampolíne

reklama:
Video, ktoré pohladí vašu dušu: Malý vozičkár dostal šancu zašantiť si na trampolíne

Každé dieťa potrebuje v živote trošku zábavy. Drobci, ktorí trpia nejakým hendikepom, nie sú výnimkou. Úsmev od ucha k uchu sa podarilo vykúzliť na tvári malého Wyatta (4), odkázaného na invalidný vozíček. Dopomohla k tomu obyčajná trampolína.

To, čo väčšine z nás príde ako bežná vec, môže byť pre dieťa so zdravotnými ťažkosťami tým najväčším zážitkom. Iba 4-ročný Wyatt je pre vývojovú chybu chrbtice vozičkárom, a teda mnohé aktivity, ktoré si jeho rovesníci užívajú, sú pre neho tabu.

Počas 24-hodinovej charitatívnej akcie v Severnej Dakote bolo chlapčaťu umožnené vyšantiť sa dosýtosti, a to aj napriek jeho postihnutiu. ”Ani som si nemyslela, že by bolo možné, aby invalidný vozík mohol skákať na trampolíne,“ povedala chlapcova matka.

A post shared by Fox News (@foxnews) on Feb 19, 2019 at 2:46pm PST

Video malého vozičkára, ktorý sa na trampolíne výborne zabáva za asistencie trénera, zdieľajú ľudia po celom svete. Chlapča žiari šťastím, a to je to, čo si zaslúži každé dieťa.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. februára 2019Zdroj www.instagram.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.