Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Video z ihriska: Otecka zaseknutého v detskej hojdačke vyslobodzovali hasiči

reklama:
Video z ihriska: Otecka zaseknutého v detskej hojdačke vyslobodzovali hasiči

Na tento výlet hlava rodiny len tak nezabudne. Otecko Paul Clark (37) sa na detskom ihrisku dostal do skutočne kurióznej situácie, v ktorej mu museli podať pomocnú ruku až požiarnici.

Keď sa Paul vybral so svojou rodinkou na ihrisko, nepredpokladal, že by sa mohol dostať do problémov. Zaujala ho však jedna z aktivít pre drobcov a jej použitie chcel názorne ukázať svojej malej dcérke. Rýchlo však pochopil, že to robiť nemal.

Paul uviazol v hojdačke pre najmenších na viac ako 30 minút. Sprvu sa mu snažili jeho najbližší pomôcť, no potom sa rozhodli komickú situáciu zvečniť na videu. Keď už tatino začínal byť zúfalý, zavolali radšej odborníkov.

Privolaní hasiči napokon otecka z jeho malého väzenia vyslobodili. Pamiatkou na túto bizarnú skúsenosť mu bude video, na ktorom sa dobre baví nielen jeho rodina, ale aj užívatelia internetu z celého sveta.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 2. júna 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.