Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vo svojich tridsiatich rokoch zistila pravdu. DNA test si urobila len zo žartu, výsledok ju ohromil

reklama:
Vo svojich tridsiatich rokoch zistila pravdu. DNA test si urobila len zo žartu, výsledok ju ohromil

Mladá žena chcela nájsť vzdialených rodinných príslušníkov, ale namiesto toho zostala z výsledkov DNA testov bez slov.

Ako píše portál The Sun, 31-ročnú Amandu Stacy vždy lákalo urobiť si DNA test, ale dlhú dobu bola príliš skeptická voči pravosti výsledkov, ktoré tieto testy poskytujú. Jedného dňa si ale predsa len povedala, že to skúsi, lebo jej dedko má množstvo detí a možno takto spozná aj vzdialenejších členov jej rodiny. Akonáhle však prišli dlho očakávané výsledky testu, Amanda neverila vlastným očiam.

"Vrátili sa mi výsledky a nevidela som žiadne povedomé priezvisko a jedna osoba sa zhodovala dokonca na 50%," priblížila Amanda.

Keď sa rodičov spýtala, či niekoho z dotknutých poznajú, uistili ju, že nie. Amanda sa v ten moment utvrdila v tom, že testom nedôverovala oprávnene. Neskôr však prišiel nečakaný zvrat. "O dva dni neskôr som sa ich spýtala znova a odpovedali mi, že som bola adoptovaná, keď som bola novorodenec (teraz mám 31) a že tá 50% zhoda je moja biologická matka," prezradila Amanda, ktorá sa z celej situácie musela najskôr poriadne spamätať.

Ešte v tú istú noc sa jej podarilo skontaktovať so svojím biologickým otcom, ktorý len nedávno vyšiel z väzenia a mal ju tiež v pláne vyhľadať. O dva týždne neskôr sa stretla so svojou biologickou matkou, pričom osobne sa videla už aj s otcom. Amande nikdy predtým nenapadlo, že by mohla byť adoptovaná, lebo na svoju adoptívnu mamu sa až príliš podobá. "Máme rovnakú výšku, veľkosť obuvi, v podstate rovnaký odtieň pokožky, nebolo o tom pochýb," vysvetlila.

Amanda sa s celým príbehom podelila na sociálnej sieti, kde sa jej sledujúci zaujímali o to, či sa na adoptívnych rodičov hnevá za to, že jej celý život zatajovali takú podstatnú skutočnosť. Mladá žena priznala, že po tomto zistení vôbec neplakala a ani necítila hnev. Práve naopak, mala potrebu utešiť svojich adoptívnych rodičov, ktorí sa báli toho, že ich teraz bude nenávidieť. Amanda sa ale vedela vcítiť do ich kože, pretože sama uvažuje o tom, že si raz dieťa adoptuje.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.