Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Všímavá babička zachránila vnučke život. Otráviť ju chcela vlastná teta mliekom s látkou v dojčenskej fľaši

reklama:
Všímavá babička zachránila vnučke život. Otráviť ju chcela vlastná teta mliekom s látkou v dojčenskej fľaši

Členovia rodiny by mali mať medzi sebou to najčistejšie puto. Mali by si vzájomne pomáhať a zdieľať spolu to dobré aj zlé. Nie v každej rodine panuje idylická atmosféra, tým skôr, keď príslušníkov rodiny z tohto príbehu postihne zlosť, ktorá prerastie do pokusu o vraždu. Namiesto dialógu totiž zavládne predstieranie a klamstvo, ktoré ničomu nepomôže. Navyše to, že sa k niečomu schyľuje, sa nedalo predvídať, navonok totiž vyzeralo všetko v najlepšom poriadku. Až do chvíle než vzala jed do ruky!

Príliš skryté napätie

Čo viedlo k takej tragédii? Príliš skrytého napätia pod jednou strechou. Devätnásťročné dievča nakoniec nedokázalo prekonať to, že by jej brat mohol byť šťastný so svojou snúbenicou a jedenásťmesačným batoľaťom, ktoré s nimi trávilo až príliš času. Dievčinu nakoniec premohlo neustále obťažovanie a narušovanie vlastného súkromia malým dieťaťom. So svojimi pocitmi sa ale zvyšku rodiny nikdy nezverila. Namiesto toho sa rozhodla pre radikálne riešenie a chcela sa konečne otravného dieťaťa zbaviť.

Babička odhalila zámery vlastnej dcéry

Nie všetci však boli v rodine nevšímaví. Babičke vnučky bolo správanie dcéry podivné, verila svojim inštinktom, preto začala svoju vlastnú dcéru sledovať. A nestačila sa diviť. V správach, ktoré jej dcéra Sarai Rodriguez-Miranda písala priateľovi, bolo toľko nenávisti voči nevinnému dieťaťu. Nenávisťou to však neskončilo, v jednej textovke sa dokonca dcéra rozpísala, ako by sa mohla zbaviť dotieravého dieťaťa navždy.

Jed v dojčenských fľašiach

Ihneď potom, čo si babička správu prečítala, bežala k chladničke, kde odhalila dojčenskú fľašu so zelenkavým obsahom na dne. V mlieku boli rozdrvené pilulky, ktoré mali dieťa odprevadiť zo sveta. Neváhala preto ani minútu, vnučku odviezla hneď na vyšetrenie do nemocnice a dcéru udala. Našťastie dieťatko bolo úplne v poriadku, otráveného mlieka sa totiž ani nedotklo. Dcéra naopak putovala rovno do policajnej cely.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. marca 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.