Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výchova bez vrások: Najnovšie vynálezy, ktoré dokážu poriadne uľahčiť život rodičom

reklama:
Výchova bez vrások: Najnovšie vynálezy, ktoré dokážu poriadne uľahčiť život rodičom

Moderná doba prináša množstvo výhod. Kým v minulosti museli rodičia obskakovať okolo detí aj domácnosti a krvopotne zaobstarať všetko sami, dnes to už vôbec neplatí. Život im uľahčujú vynálezy, o akých sa predošlým generáciám ani nesnívalo.

Pomaľovateľný obrus

Máte doma malých Picassov? Potom určite oceníte obrus, na ktorý možno kresliť a maľovať ostošesť. Perá, ceruzky aj farby je možné jednoducho očistiť a plátno na nové umelecké dielo je opäť pripravené.

Foto: © Amazon.com, brightside.me

Zábrana do vane

Takáto bariéra sa dá ľahko nainštalovať do akejkoľvek časti vane a umožňuje rodičom vytvoriť menší, samostatný a, najmä, bezpečný priestor pre detský kúpeľ.

Foto: © Amazon.com, brightside.me

Vankúš pre tehotné a dojčiace ženy

Kvalitný spánok je nesmierne dôležitý. Svoje vedia o tom aj budúce mamičky, ktoré potrebujú ešte o niečo viac pohodlia. To im pomáha zabezpečiť špeciálny vankúš, prispôsobujúci sa ich potrebám. Rovnako tak ho možno neskôr použiť na dojčenie, alebo ako bariéru na ochranu bábätka.

Foto: © smilobaby.com, brightside.me

Fľaša na dva nápoje

Do tejto praktickej nádoby možno naliať dva rôzne nápoje naraz. Na prechádzku tak môžete zobrať nielen vodu na uhasenie smädu, ale aj obľúbený džúsik vášho dieťaťa.

Foto: © princybabycare.com, © Amazon.com, brightside.me

2v1: Kolíska a hojdacie kreslo

Tento kreatívny výrobok umožňuje rodičovi byť v blízkosti bábätka a zároveň relaxovať. Zatiaľ, čo dieťa zaspáva, mama či ocko ho môže hojdať a zároveň si užívať pocit pohody.

Foto: © ontwerpduo.nl, brightside.me

Zábavný riad

Veselé silikónové nádoby dokážu urobiť proces stravovania oveľa atraktívnejší pre deti. Navyše, vďaka svojmu premyslenému dizajnu pomáhajú udržiavať stôl aj jeho okolie čisté.

Foto: © Amazon.com © Amazon.com, brightside.me

Fľaša s teplomerom

Vďaka malej nálepke zobrazujúcej teplotu tekutiny v detskej fľaši sa už nikdy nebudete musieť báť, či nápoj nie je príliš studený.

​​​​​​​Foto: © Amazon.com, brightside.me

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.