Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výchova s fantáziou: 10 skvelých vychytávok, ktoré uľahčia život každému rodičovi

reklama:
Výchova s fantáziou: 10 skvelých vychytávok, ktoré uľahčia život každému rodičovi

Byť rodičom môže byť poriadne náročné, hlavne, ak máte doma výmyselníkov, pre ktorých je svet gombička. Stačí chvíľka nepozornosti a váš domov sa zmení na totálny chaos? Alebo sú pravidlá pre vaše ratolesti veľkou neznámou? Našťastie, existujú geniálne triky, ktoré uľahčia život všetkým mamičkám a ocinom. Rovnako tak vám pomôžu pri výchove malých nezbedníkov.

Ak je váš malý maškrtník závislý na sladkostiach a dokáže prevetrať celý byt, len aby sa k nejakým dostal, vyskúšajte tento zaručený trik. Pri pohľade na mrazenú zeleninu si aj najväčší hladoš iste nechá zájsť chuť.

Malé poranenia a odreniny patria k detskému životu. Bolesť, ktorá pri nich vzniká, môžete utíšiť pomocou mrazených cukríkov marshmallow. Na rozdiel od takého hrášku ostávajú mäkké a nie sú pre drobcov príliš studené.

Trápi vaše dieťa choroba, no bojuje s vami pri každom užití lieku? Lízatko namočené do zázračnej medicíny dokáže robiť divy.

Naučte vaše deti organizácii času hrou. Nechajte ich farebne vyfarbiť jednotlivé fázy dňa na hodinách, aby si ľahšie zapamätali svoje povinnosti.

Lámete si hlavu tým, ako dostať do vášho dieťaťa zeleninu? Zapojte fantáziu a vytvorte mu na tanieri dielko, ktorému neodolá.

Nechce sa vám drhnúť každú chvíľu podlahu v kuchyni? Váš malý šibal vám určite rád trošku pomôže.

Potrebujete pokopať záhradku a neviete, kam s vaším bábätkom? Vezmite ho so sebou. Stačí vám na to prenosná postieľka, ktorej vrch zakryjete plachtou. Drobec bude na čerstvom vzduchu a vy sa nemusíte báť, že ho bude oblietať otravný hmyz.

A post shared by @parenting.hacks on Jan 5, 2016 at 8:09am PST

Aj vo vašej práčke záhadne miznú ponožky? Na trhu možno nájsť zaujímavé pomôcky, vďaka ktorým sa už viac nebudete musieť hrať na detektíva.

Ak je obľúbenou činnosťou vášho potomka zveľaďovať vaše steny umeleckými výtvormi, dajte mu šancu prejaviť sa. Zaveste kotúč baliaceho papiera nad rám a malý Picasso bude môcť vytvoriť nový majstrovský kúsok kedykoľvek ho nakopne múza.

Snehová nádielka vie narobiť poriadne vrásky. Odpratávanie bielej masy však môže byť aj zábava. Stačí, ak do prác zapojíte vášho malého pomocníka, ktorému na detské autíčko namontujete lopatu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.powerofpositivity.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.