Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vydesená matka našla v ústach dieťatka podivnú čiernu škvrnu. Po návšteve lekára bola v rozpakoch

reklama:
Vydesená matka našla v ústach dieťatka podivnú čiernu škvrnu. Po návšteve lekára bola v rozpakoch

Rodičia malých detí svojich potomkov strážia ako oko v hlave. Keď u svojho dieťaťa vypozorujú nejaký zdravotný problém, návšteva lekára je pre nich neodkladná. Svoje by mohla rozprávať americká mamička Darian Depreta, ktorá v ústach svojej dcérky batoľacieho veku objavila čiernu škvrnu. V panike ihneď vyrazila k lekárovi. A výsledok? Ten ju šokoval.

Zvláštna tmavá škvrna mamičku poriadne vystrašila

Ako Darian Depreta z americkej Pensylvánie by sa zachovala snáď každá mamička. Keď sa táto žena hrala so svojou dcérou Bellou a toto batoliatko sa začalo smiať, Darian si všimla, že jej dcérka má v ústach na hornom podnebí veľmi zvláštnu tmavú škvrnu.

Mamička sa snažila túto škvrnu zotrieť a zlúpnuť prstami, lenže bez úspechu. Darian Depreta začala v panike volať svojmu manželovi, matke a potom najlepšej kamarátke. Do tridsiatich minút od tejto nepríjemnej udalosti už sedela vystrašená v čakárni detského lekára.

Zdravotná sestrička sa snažila škvrnu zotrieť, ale nešlo to. Povedala, že ešte nikdy nič také nevidela. Následne škvrnu konzultovala s detskými lekármi, ktorí mi vysvetlili, že možno ide o materské znamienko,“ popísala na svojom facebookovom profile desivé chvíľky americká mamička.

Táto žena trvala na tom, že svojej dcérke batoľacieho veku pusinku pravidelne čistí a v predchádzajúcich dňoch na jej hornom podnebí nič také nevidela. Detskí lekári plánovali, že malú Bellu pošlú k špecialistovi. Lenže zdravotnej sestričke to nedalo, a ešte raz sa pokúsila zistiť pôvod tmavej škvrny.

„Sestrička povedala, že škvrna je na jednej strane o niečo bledšia, preto sa ju ešte raz pokúsila zoškrabnúť. A úspešne! Nakoniec sme zistili, že Bella mala na hornom podnebí svojej pusinky nalepený kartón zo škatule, ktorú predtým ohrýzala,” napísala Darian Depreta.

Mamička po zistení pôvodu škvrny nevedela, či má plakať alebo sa smiať. V každom prípade jej spadol obrovský kameň zo srdca, pretože sa potvrdilo, že je jej malá dcérka zdravá.

"Bella iba náhodou našla kartónovú škatuľu práve v čase, keď som dávala riad z umývačky. Okamžite som skontrolovala jej ústa, ale evidentne sa v nich jeden kúsok prilepil. Krabice teraz od nej budem držať oveľa ďalej. Áno, mohla sa tým udusiť, ale ja ďakujem bohu, že sa tak nestalo. Prečo som tento príbeh zverejnila? Po plači, panike a pokuse prísť na to, čo jej je, bola v poriadku. A s tým prišla aj obrovská úľava, radosť a nekonečný smiech,“ dodala mamička."

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.