Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Vynaliezavá mamička mala po krk upratovania po deťoch: To, ako vybabrala s malými neporiadnikmi, sa stalo hitom medzi rodičmi

Vynaliezavá mamička mala po krk upratovania po deťoch: To, ako vybabrala s malými neporiadnikmi, sa stalo hitom medzi rodičmi

reklama:
Vynaliezavá mamička mala po krk upratovania po deťoch: To, ako vybabrala s malými neporiadnikmi, sa stalo hitom medzi rodičmi

Mamička piatich detí už mala plné zuby večného upratovania po svojich ratolestiach. Napadol ju geniálny plán, ako donútiť malých neporiadnikov pozbierať všetky veci, ktoré rozhádzali navôkol. Myšlienku za všetky drobné začali okamžite medzi sebou zdieľať tisícky rodičov na sociálnych sieťach.

Všade samé lego, bábiky, spidermani, knižky, či prázdne fľaše na vodu. Jessica McGinty si povedala: “A dosť!” Rozhodla sa nerobiť viac slúžku svojim deťom a zaviedla v domácnosti pomôcku, ktorú sama nazvala “Fucket Bucket”.

Ide o päť rôznofarebných vedierok – pre každé z jej detí jedno – slúžiace na odkladanie hračiek a iných vecí, ktoré by inak ostali rozhádzané po dome. “Ak nechajú svoje veci povaľovať sa naokolo, idú do vedierka. Ak sa tam nachádzajú ešte aj v čase pred spaním, idú rovno do smetí,” vyjadrila sa Jessica jasne.

Ako prezradila pre portál scarymommy.com, bič na deti zafungoval dokonale. Jej potomkovia si dokonca vedierka pochvaľujú, pretože v nich vždy nájdu čo potrebujú.

Systém, ktorý vo svojej domácnosti žena zaviedla, vyvolal vlnu nadšenia aj medzi rodičmi na sociálnych sieťach. Mnohí z nich ho považujú za brilantný a tešia sa, ako spustia podobné pravidlá u seba doma.

Foto: Facebook/Mishmashmoments – Jessica McGinty

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.scarymommy.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.