Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výnimočná hra prírody: Dievčatko sa narodilo s dvojfarebnými vlasmi

reklama:
Výnimočná hra prírody: Dievčatko sa narodilo s dvojfarebnými vlasmi

Unikátne dedičstvo! Príbuzné Brianny Worthy (23) z Južnej Karolíny sa môžu popýšiť znamením krásy, ktoré ich robí naozaj jedinečnými. Z hustej havranej hrivy vykúka kontrastný biely pruh vlasov už celým generáciám žien. Keď mladá Američanka zistila, že je tehotná, priala si jediné – aby sa aj jej bábätko narodilo s rovnakým charakteristickým znakom.

Dvojfarebné vlasy dedia ženy rodu Worthy už celé generácie. Ide o genetickú poruchu, ktorá spôsobuje bieliaci účinok na kožu. Nedostatok pigmentu potom spôsobuje, že časť vlasov nie je zafarbená rovnako, ako ostatok. “Nie sme si isté, kam až siaha história nášho znaku. Moja stará mama bola v detstve adoptovaná a nikdy nestretla svoju biologickú rodinu,” cituje Briannu portál eternallysunny.com.

Foto: Facebook/Brianna Worthy

Ako Brianna priznala, nie vždy bola jej zvláštnosť prijímaná okolím pozitívne. Napriek tomu sa však naučila ju akceptovať, a dnes svoje nevšedné vlasy dokonca považuje za prednosť.

To isté si želala aj pre svoje dieťa. Hoci sa táto svojrázna črta medzigeneračne odovzdáva, nie každá členka rodina sa ňou môže popýšiť. Briannina sestra bola napríklad o tento mimoriadny znak ukrátená, a tak mala mladá žena obavy, že ani jej dcérka si nepríde na svoje. V deň, keď sa dievčatko narodilo, sa však ukázal pravý opak.

Foto: Facebook/Brianna Worthy

Už hneď po pôrode bolo jasné, že malá MilliAnna má vlásky presne ako Brianna. Hrdá mamina je presvedčená o tom, že vďaka charakteristickej bielej štici sú s dcérkou ešte viac prepojené. V dievčatku plánuje umocňovať pocit, že je výnimočná tak, ako aj ostatné ženy z ich rodiny.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj eternallysunny.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.