Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výnimočné puto: Chlapček s nadšením pomáha svojim najlepším kamarátom, smetiarom

reklama:
Výnimočné puto: Chlapček s nadšením pomáha svojim najlepším kamarátom, smetiarom

Deti sú tými najčistejšími bytosťami – nesúdia a nevyvyšujú sa, ale úprimne a bez predsudkov si obľúbia kohokoľvek, kto im venuje pozornosť. Dôkazom toho je malý Gray Guidry, ktorý si našiel najlepších priateľov medzi smetiarmi.

Od doby, kedy mal Gray asi päť mesiacov, bol fascinovaný veľkým vozidlom ktoré sa pohybovalo v okolí ich domovu za účelom vyvezenia odpadu. Postupne sa pondelky a štvrtky stali pre batoľa obľúbenými dňami v týždni – chlapček dobre vedel, že auto bude vrčať na ich ulici a spolu s ním prídu aj jeho kamaráti smetiari.

Jedného z pracovníkov upratovacích služieb, ktorého rodina Guidryovcov láskyplne prezýva „Pán Anthony”, si malý Gray špeciálne obľúbil. Sympatický muž sa totiž neraz popri svojej službe zastavil, aby zdieľal s dieťaťom niekoľko pekných momentov. Či už spoločne vyniesli kôš, alebo si kreslili kriedami po chodníku, chlapčaťu sa jeho prítomnosť veľmi rátala.

Dnes je Gray o niečo starší, no stále ho veľmi poteší, keď zbadá svojich dobrých kamarátov. Špeciálne puto, ktoré vzniklo medzi chlapcom a cudzími mužmi, je úžasné. Rodina si váži skutočnosť, že pracovníci smetiarských služiab si dokážu ukrojíť pár minút zo svojho dňa, aby zdieľali výnimočné chvíle s ich synčekom Grayom.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. marca 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.