Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vždy mala pocit, že nezapadá do rodiny. Po 24 rokoch vyšla najavo šokujúca pravda

reklama:
Vždy mala pocit, že nezapadá do rodiny. Po 24 rokoch vyšla najavo šokujúca pravda

Argentínka Ana Paula Tolosa Safiguerova žila s pocitom, že nie je úplne súčasťou svojej rodiny. Zdalo sa jej, že niečo nie je v poriadku. Ako sa ukázalo po rokoch, mala pravdu. Žena sa stala obeťou kvôli zmluve, ktorú jej babička podpísala pred viac ako 20 rokmi. Argentínka sa rozhodla, že musí nájsť svoju biologickú rodinu. Matke Ana Paula Tolos Safiguerova bolo 13 rokov, keď porodila dievčatko. Anaina babička sa obávala hanby a stigmatizácie ostatných ľudí, a tak urobila rozhodnutie, ktoré navždy zmenilo život matky a dcéry. Všetko bolo roky tajné.

Ana Paula Safiguerova z roka na rok čoraz viac cítila, že nezapadá do svojej rodiny. Nemohla nájsť žiadnu podobnosť a cítila sa ako cudzinec. Ako sa ukázalo, jej pocity neboli neopodstatnené. 24-ročná Ana už pozná pravdu, ktorá nakoniec aj tak musela uzrieť svetlo sveta. Ženu predala babička, ktorá sa bála, že sa kvôli jej 13-ročnej matke budú ľudia mračiť na rodinu a považovať ju za divnú. Ana sa rozhodla, že potrebuje nájsť svoju biologickú rodinu. Trvalo jej to pekných pár rokov, aj keď skutočná rodina bývala len o 20 ulíc ďalej. Argentínka si uvedomila, aké ťažké muselo byť tehotenstvo 13-ročnej dievčiny, jej matky.

Nikoho teda neobviňovala, ale po vypočutí pravdy sa nevzdala. Rozhodla sa nájsť svoju matku prostredníctvom sociálnych médií. 24-ročná dievčina zverejnila svoju fotografiu z detstva a požiadala svojich priateľov, aby sa o ňu podelili. Dúfala, že sa fotka dostane k jej matke, alebo aspoň k niekomu, kto ju poznal. Nápad to bol naozaj dobrý a rýchlo to prinieslo výsledky. Ana bola nájdená bratrancom, ktorý mal podozrenie, že 24-ročná žena bola rodinou jej tety DeVore.

Rodina spolu hovorila viac ako raz, než boli dokonca vykonané testy DNA. Výsledky štúdie preukázali, že Ana a DeVore sú z 99,99 percent príbuzní. Obe ženy neudržali slzy dojatia. Dcéra a matka sa nakoniec našli. Kvôli pandémii koronavírusu sa ženy navzájom kontaktovali prostredníctvom internetu. Nakoniec sa stretli naživo a nemohli uveriť aké majú šťastie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.