Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Wau, to sú ale kočky! Takto by vyzerali Disneyho princezné, keby žili v modernom svete

reklama:
Wau, to sú ale kočky! Takto by vyzerali Disneyho princezné, keby žili v modernom svete

Obľúbeným postavičkám vdychuje život. Čilská umelkyňa Fernanda Suerez premieňa krásky z rozprávok Walta Disneyho na reálne ženy. Snehulienka, Mulan, Ariel či Pocahontas… ani jedna by nemala problém nájsť si húfy obdivovateľov v dnešnom svete.

Talentovaná umelkyňa zo Santiaga v Čile netvorí pomocou štetcov ani špachtlí. Neuveriteľne realistické dielka sú výsledkom práce za počítačom. Pomocou najmodernejších technológií vytvára mladá výtvarníčka krásne obrazy žien, ktoré dokonale zapadajú do éry 21. storočia. Veď posúďte sami…

Snehulienka

Popoluška

Ariel, Malá morská víla

Bella, Kráska a zviera

Mulan

Jasmína, Aladinova zázračná lampa

Merida, Neskrotná

Pocahontas

Rapunzel, Na vlásku

Foto: © fdasuarez.deviantart.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. marca 2019Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.