Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zábery, ktoré sa nevydarili podľa predstáv: Tieto fotky detí vám zaručene zlepšia deň

reklama:
Zábery, ktoré sa nevydarili podľa predstáv: Tieto fotky detí vám zaručene zlepšia deň

Zábavné momentky najmenších bavia internet! Každý to pozná – pri pohľade na naše ratolesti sa nám roztápajú srdcia a okamžite vyťahujeme fotoaparáty. Lenže niekedy to jednoducho nevyjde podľa našich predstáv a na obrázkoch sa zrazu mračí úplne cudzie dieťa. Pozrite si galériu drobcov, ktorí zjavne nemali svoj deň.

V hlave máte dokonalú predstavu rodinnej fotografie, už len ju zrealizovať. Problém môže nastať, keď sa vaše batoľa nerado bozkáva.

Spraviť záber usmievavej princeznej podľa predlohy môže byť tiež ťažký oriešok. Obzvlášť, ak vaše dievčatko nevstalo tou správnou nohou. Alebo že by sa jej iba nepáčila žltá?

Situácie s jedlom dokážu priniesť vždy veľa veselých fotografií. Kým chlapček vpravo si svoj cupcake naplno užíva, jeho rovesník by si určite radšej doprial kúpeľ.

Čítať? V tak mladom veku? Niekto si nad knihami radšej pospí a druhý protestne spustí veľký plač.

Nejeden rodič dobre vie, že nechať dieťa bez plienky môže byť poriadne nebezpečné. V tomto prípade obsah močového mechúra skončil priamo na malom modelovi.

Snahy o umelecké fotografie prenechajte radšej profesionálom. V opačnom prípade môže váš pokus dopadnúť práve tak nešťastne, ako záber vpravo.

Vianočná tematika je veľmi vďačná a vy sa už určite neviete dočkať, ako budete roztomilé fotky vášho malého Santu posielať najbližším. Len pozor na veľkosť pri výbere čiapky.

Možno sa taká narodila, a možno je to …. Ale najpravdepodobnejšie je, že toho rúžu už bolo naozaj priveľa.

Jedno dieťa sa už príchodu súrodenca nevie dočkať, kým iné to prežíva akosi ťažšie. Nuž, veľkým bračekom môže byť niekedy náročné.

Tehotenské fotenie s deťmi prináša neočakávané a často úsmevné situácie. Dievčatku vpravo sa očividne zaguľatené bruško až tak nepozdáva.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj eternallysunny.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.